ULAZNICE PLANULE / Boban jedva čeka spektakl koji vam donosi Net.hr: 'Gledajte, ja ću svoje frendove na neku foru morati ugurati unutra'

Image
Foto: Profimedia

Prijenos događaja moći ćete pratiti uživo na portalima Net.hr, RTL.hr i Danas.hr

14.9.2023.
12:48
Profimedia
VOYO logo

Humanitarna nogometna utakmica na stadionu Stožice na inicijativu predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina sve je bliže. Ljubljanu će u petak, 15., posjetiti mnoga poznata imena iz svijeta nogometa, ali i veliki broj nogometnih djelatnika, dužnosnika, predsjednika stranih klubova i nogometnih saveza te gospodarstvenika koji će svaki za sebe donirati sredstva za žrtava kolovoških poplava u Sloveniji.

Image
PETAK JE SVE BLIŽE /

Spektakl na Net.hr-u: Ulaznice planule u dva dana, prijenos ide u više od 100 zemalja svijeta

Image
PETAK JE SVE BLIŽE /

Spektakl na Net.hr-u: Ulaznice planule u dva dana, prijenos ide u više od 100 zemalja svijeta

Vrata rasprodanog stadiona Stožice, na kojem očekujemo više od 16.000 gledatelja, otvaraju se u 18.30 sati, službeni program počinje u 20.00 sati, a utakmica nogometnih zvijezda u 20.30 sati (igrat će dva puta po 30 minuta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaigrat će mnoge nogometne zvijezde, između ostalih Gianluigi Buffon, David James, Oliver Bierhoff, Nemanja Vidić, Andrej Ševčenko, Paolo Maldini, Luis Figo, Zvonimir Boban, Javier Zanetti, Eric Abidal, Predrag Mijatović, Mikael Silvestre, Aljoša Asanović, Mario Mandžukić i Davor Šuker. Fabio Capello i Matjaž Kek s klupe će voditi momčad zvijezda.

Prijenos događaja moći ćete pratiti uživo na portalima Net.hr, RTL.hr i Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 24ur.com utakmicu je najavio legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban.

"Aleksander Čeferin, ne zato što je moj predsjednik, meni ne treba nikakvo ulizivanje niti patetika, je čovjek, koji osjeća strašno puno za svoj narod, za svoju zemlju. I to je jako lijepo. Puno njih kada odu na neke pozicije, kada odu u inozemstvo, zaborave odakle su i tko su. Hvala Bogu, on ne zaboravlja", započeo je za 24ur.com Boban pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je ljudi koji su pretrpjeli tragediju, dramu, gubitak kuće, čak i života. To je jako težak razlog, ali je jako lijepo da svi ovo zajedno radimo, i način na koji radimo, i način na koji je to slovenska javnost i slovenski narod prihvatio je fenomenalan."

Ulaznice su rasprodane u dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, ja ću svoje frendove na neku foru morati ugurati unutra. Nema više ulaznica. Traži se ulaznica više, to govori o srcu i ljudima koji trebaju biti pravi u pravom trenutku i to jesu."

"Ja sam još uvijek bolestan za sportom, za nogometom, moj kompeticijski duh je još uvijek prejak. Trudit ću se da dam sve od sebe i da pokažem nešto malo što je ostalo od znanja. Fizički kapaciteti su ipak puno, puno smanjeni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam koliko će to biti taktička utakmica, bitno je da narod bude sretan, da vidi te stare majstore, da su još sposobni napraviti nešto s loptom. Ponosan sam što ću biti tamo s vama."

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo