BIT ĆE REPRIZA: / Bilić je na 15 minuta bio u polufinalu, no posljednji sudionik natjecanja još se ne zna

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Novu će utakmicu morati odigrati momčadi Manchester Uniteda i West Hama kako bi odlučile koja će od njih među posljednje četiri u FA kupu.

13.3.2016.
19:10
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Poveo je gostujući sastav sjajnim pogotkom Dimitrija Payeta iz slobodnog udarca. Pogodio je Francuz odmjerenim udarcem mrežu Davida de Gee koji ništa nije mogao napraviti u toj situaciji. Lopta se od njegove desne vratnice odbila u gol.

Payet itekako koristan Biliću

Payetu je pogodak iz 68. minute bio treći u ovom natjecanju i jedanaesti ukupno u sezoni. Zanimljivo, od posljednjih 13 golova West Hamova sastava Francuz je pogodio ili asistirao kod njih devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/iwZODKOmOa7

Bio je ovo rezultat koji je sastav Slavena Bilića vodio u društvo Evertona, Watforda i Crystal Palacea, momčadi koje su ostvarile plasman u polufinale natjecanja, no West Ham je tamo 'bio' tek petnaestak minuta. Naime, u 83. je ubacivanje Herrere na drugoj vratnici u 1:1 pretvorio Anthony Martial i osigurao ponovljeni ogled. Igrat će se on na Boleyn Groundu u još uvijek nepoznatom terminu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo je Rooney bolji

Postignuti gol bio je Martialov jedanaesti u svim natjecanjima ove sezone, a samo jedan igrač kluba ima bolji učinak. Riječ je o ozlijeđenom Wayneu Rooneyju koji je precizan bio četrnaest puta. Također, upravo je kapetan kluba i jedini igrač koji je sudjelovao kod više golova za svoju momčad od Martiala (18:16), no budući da će Rooney još neko vrijeme izbivati s travnjaka, 20-godišnji francuski reprezentativac imat će priliku dostići ga.

https://vine.co/v/iwZnbbEWM5A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u ranijoj utakmici dana Arsenal je izgubio od Watforda 1:2 i oprostio se od FA kupa u kojem je imao ulogu branitelja naslova:

Image
NOVI ŠAMAR NAVIJAČIMA: /

Arsenal uspio ponovno razočarati one koji ga vole

Image
NOVI ŠAMAR NAVIJAČIMA: /

Arsenal uspio ponovno razočarati one koji ga vole

FA kup, četvrtfinale:

Arsenal - Watford 1:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United - West Ham 1:1

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo