BILIĆEV WEST HAM NIJE IZDRŽAO: / Payet ponovno zabio golčinu iz slobodnjaka, ali Crystal Palace je uzeo bod

Image

U utakmici punoj preokreta Bilićev West Ham i Crystal Palace odigrali su 2:2 na Boleyn Groundu u 32. kolu Premiershipa.

2.4.2016.
17:08
VOYO logo

Pamtit će se još jedan sjajan potez Dimitrija Payeta. Francuski ofenzivac još jednom je oduševio izvođenjem slobodnog udarca, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu domaćina.

Payet je svojim pogotkom donio preokret Bilićevoj momčadi koja je od 15. minute gubila na svom terenu. Za goste je zabio Delaney, ali je Lanzini izjednačio tri minute poslije. U 41. minuti Payet je pokazao dio svoje nadarenosti. Zabio je za 2:1 prebacivši elegantno živi zid gostiju, a lopta se od grede odbila u gol. Vratar Crystal Palacea nije imao šansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/ijwZhvblPPH

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio slobodnjak i za reprezentaciju

Prije četiri dana, Payet je oduševio u dresu francuske reprezentacije. U prijateljskoj utakmici protiv Rusije, također je bio strijelac iz slobodnog udarca, ovaj put s gotovo 30 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crystal Palace izjednačio

No, Crystal Palace uspio je izjednačiti nakon što je domaćin ostao s igračem manje, nakon pretrogog isključenja Cheikhoua Kouyatea zbog prekršaja na Dwightu Gayleu koji je samo sedam minuta kasnije zabio za 2:2. U 75. minuti Gayle, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, iskoristio je pogrešku obrane 'hammersa' i u situaciji 'jedan na jedan' mirno poentirao pored za 2:2.

Sudac Mark Clattenburg nije imao milosti prema Kouyateu koji će zbog crvenog kartona preskočiti utakmica FA kupa protiv Arsenala sljedećeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/29x8

Uvjerljivi Arsenal i Mancester City

Momčadi Arsenala i Manchester Cityja ostvarile su uvjerljive pobjede u 32. kolu Premier lige. Topnici su kod kuće s 4:0 svladali Watford i zadržali tri boda zaostatka za drugoplasiranim Tottehnamom te osam za vodećim Leicesterom. Strijelci za domaćina na Emiratesu bili su: Alexis Sanchez (4..), Iwobi (38.), Bellerin (48.) i Walcott (90.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/64EZ

Manchester City je pobjedom 4:0 kod Bournemoutha pobjegao Bilićevom West Hamu na tri boda. Bila je to prva pobjeda 'građana' nakon tri utakmice, golove su redom zabili: Fernando (7.), De Bruyne (12.), Agüero (19.) i Kolarov (90.+4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju začelja Norwich je na svom terenu svladao Newcastle sa 3:2, a pobjednički gol zabio je Martin Olsson u trećoj minuti sudačke nadoknade. Ovom pobjedom, drugom u nizu, Norwich je pobjegao iz opasne zone ispadanja, sad na 17. mjestu ima šest bodova više od Newcastlea, koji je pretposljednji, s 25 bodova.

https://vid.me/d7lv

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo