[VIDEO] VELIKA BLAMAŽA SLAVENA BILIĆA: / Nakon ovoga će se bivši hrvatski izbornik teško spasiti od otkaza

Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić doživio je još jedan težak debakl na klupi West Hama. Čekićari su pred vlastitim navijačima u 9. kolu Premier lige poraženi od Brightona s 0-3.

20.10.2017.
22:55
AFP
VOYO logo

Nastavila se na taj način očajna serija rezultata West Hama na početku nove sezone, ovo je Bilićevoj momčadi bio peti poraz u devet kola i na kontu ima samo osam bodova. Engleski mediji već dugo pišu da je hrvatski trener na rubu otkaza, a nakon teškog poraza od momčadi koja je uoči ovog kola imala također osam bodova, lako je moguće da će doći kraj Bilićeve avanture u Londonu.

Debakl kakav se ne pamti od 1931.

Naš je trener na teren izveo najjaču moguću postavu, nikakvih ozbiljnijih problema s ozljedama nije imao, tako da je ovako uvjerljiv poraz navijačima West Hama još teže prihvatiti. Brighton je poveo već u desetoj minuti pogotkom Glenna Murrayja, a prednost gostiju je u sudačkoj nadokandi prvog poluvremena povećao Jose Izquierdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je u nastavku krenuo na sve ili ništa, ali jedino što je dobio je bila još jedna lopta u vlastitoj mreži. Pablo Zabaleta je u 75. minuti u kaznenom prostoru srušio Murrayja, a ovaj je sam izveo jedanaesterac i postavio konačnih 3-0 za Brighton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Hamu je ovo najteži domaći poraz od novaka u ligi još od studenog 1931. godine.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo