Kakav šamar zvijezdi Bayerna: 'Moraš igrati kao Mandžukić!'

Nogometaši minhenskog Bayerna se ne zaustavljaju, pa su se tako plasirali i u finale njemačkog DFB-Pokala lakom i uvjerljivom domaćom pobjedom protiv Wolfsburga od čak 6:1.

17.4.2013.
10:48
VOYO logo

U finalu, koje će se održati u Berlinu, novi njemački prvak tako čeka pobjednika ogleda Stuttgart - Freiburg. Premijerni je pogodak u ovom polufinalnom ogledu postigao hrvatski nogometaš Mario Mandžukić, koji je tako opet bio koban za svoj nekadašnji klub. Naime, svome bivšem klubu Wolfsburgu, iz kojeg je prošlo ljeto došao u München, ove je sezone Mandžukić zabio četiri pogotka - tri u Bundesligi i jedan u DFB-Pokalu.

"Berlin, Berlin, idemo u Berlin...", napisao je nakon ogleda na svom Twitter-profilu veseli Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nogometni internet-portal Goal.com, njegova njemačka verzija, dodijelio je Mandžukiću dobru ocjenu 3.5 (ocjene od 1 do 5) uz obrazloženje:

"Opet je puno toga napravio za svoju momčad, kao što je i zabio važan, prvi pogodak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj je strani Ivica Olić dobio slabu dvojku uz kratki opis "nije se previše istaknuo protiv svog nekadašnjeg kluba". Igrač utakmice je po izboru Goal.coma bio Xherdan Shaqiri (ocjena 4) koji je jednom zabio i dva puta asistirao, dok je istu ocjenu zavrijedio i Mario Gomez koji je ušao u igru u 76. minuti i do kraja zabio hat-trick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Die Welt u tekstu pod naslovom 'Mario Gomez mora igrati kao Mandžukić' obrazlaže ovu zanimljivu tezu.

"I u ovoj utakmici se pokazalo koliko je bolno to što Mario Manždukić zbog žutog kartona neće moći igrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Barcelone. Hrvat je u životnoj formi i bilo bi savršeno da baš protiv Barcelone može nastupiti i razarati njihove napade već u startu. To mora biti i pokazatelj Gomezu kako treba igrati. Gomez mora igrati kao Mandžukić!", poruka je koja se vjerojatno neće svidjeti njemačkom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo