Mandži se smiješi spektakl s ponajvećom legendom nogometa

15.12.2013.
13:33
VOYO logo

Ugledni talijanski 65-godišnji strateg Marcello Lippi nastavlja redati uspjehe na klupi kineskog Guangzhou Evergrandea, kojeg je preuzeo prošle godine. Dvaput je s tim klubom osvojio kinesko prvenstvo, prošlog mjeseca je s njime osvojio i Azijsku ligu prvaka, a u subotu je sa svojim igračima proslavio pobjedu u četvrtfinalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv afričkog prvaka.

Guangzhou Evergrande je pobjedu osigurao u drugom poluvremenu golovima Elkesona u 49. i Darija Conce u 67. minuti. Obojica su materijalizirali dobre akcije svoje momčadi, te su pospremili 'odbijance' u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guangzhou Evergrande će u polufinalu 17. prosinca igrati protiv europskog prvaka Bayerna.

//www.youtube.com/embed/xAbKgDd4waY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinale je ušla i marokanska Raja Casablanca koja je pomalo iznenađujuće izbacila meksički Monterrey nakon produžetaka s 2:1 na utakmici odigranoj u Agadiru.

//www.youtube.com/embed/4EY3OBvyMrY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raja Casablanca ostvarila je drugu pobjedu na turniru, a u polufinalu će 18. prosinca igrati protiv brazilskog Atletico Mineira, čiji je član i slavni Ronaldinho, pa bi se lako moglo dogoditi da se za naslov klupskog svjetskog prvaka 'potuče' s Mandžukićem i društvom.

Talijanski mediji i dalje povezuju hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića s Juventusom, a u takvim pričama prednjači Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju taj dnevnik donosi navodni plan Stare dame za sljedeće ljeto, odnosno dovođenje igrača koji bi napokon klubu omogućili iskorak u Ligi prvaka. Prilično ambiciozno, Juventus si je navodno za mete postavio Mandžukića, Nanija i Luisa Suareza.

Tuttosport navodi da će Mandžukić koštati oko 23 milijuna eura, a kao argument za navodnu želju našeg napadača da napusti Bayern se ponovno spominje dolazak Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo