BAHATOST IM SE OBILA O GLAVU: / Ancelottijeva izjava o idiotima ono je o čemu se priča, a smiješak jednog čelnika danas je kiseo

Image
Foto: AFP

Oni najbolje dokazuju da se ne treba unaprijed razbacivati velikim riječima

12.12.2018.
11:44
AFP
VOYO logo

Zabilježena je izjava Napolijeva trenera Carla Ancelottija u trenucima kad je pred napuljskom momčadi bio ispit u Srbiji (Crvena zvezda) i Engleskoj (Liverpool), a situacija na ljestivici skupine C Lige prvaka i raspored ono što joj je, barem naoko, išlo u korist.

Bodovno izjednačen je u tom trenutku bio Napoli s vodećim Liverpoolom, s bodom prednosti ispred Paris Saint-Germaina. Ancelotti, trostruki trener-osvajač ovog natjecanja, je pred okupljenim novinarima tada kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravi idioti

"Ne kvalificiramo li se u nokaut fazu Lige prvaka onda smo pravi idioti. Da, idioti. U dobroj smo poziciji, nedostaje samo trešnja na vrhu šlaga koju možemo dohvatiti kroz posljednje dvije utakmice."

Napoli neće nastaviti europski put među elitom, seli u Europsku ligu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cengiz i njegov osmijeh

Jednako zanimljivo je danas vidjeti kako je izgledalo lice Galatasarayevog predsjednika Mustafe Cengiza nakon što je kompletirana skupina u kojoj će njegov klub igrati Ligu prvaka. Porto, Schalke i Lokomotiv izgledali su mu kao suparnici protiv kojih se može proći skupina. Smiješak je bio na licu, danas sigurno više nije tako jer i Galata, nakon samo četiri osvojena boda, više ne živi u Ligi prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo