Odmah senzacija: Pogledajte potez koji je razveselio cijelu Albaniju

Teska pobjeda svjetskih prvaka Nijemaca kod kuce protiv Skotske (2:1), te domaci porazi Grcke i Portugala obiljezili su nedjeljne dvoboje europskih kvalifikacija za EURO 2016.

8.9.2014.
8:50
VOYO logo

U skupini I Albanija je u Lisabonu sokirala Portugal za koji nije nastupio ozlijedeni Cristiano Ronaldo. Njegov izostanak pokazao se nenadoknadivim za Portugalce, a Albanci su dosli do neocekivane pobjede zgoditkom Bekima Balaja (52).

U ovoj skupini Danska je u Kopenhagenu pobijedila Armeniju s 2:1 i to nakon sto su Armenci poveli zgoditkom Henrikha Mkhitarjana (49). Danci su uspjeli preokrenuti pogocima Pierre-Emile Hojbjerga (65) i Thomasa Kahlenberga (80), te dosli do prve pobjede u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/EJw2n09ljx4

U skupini D Nijemci su s 2-1 slavili teskom mukom protiv Skotske, a oba gola za "Elf" polucio je Thomas Mueller (18, 70). Skoti su se hrabro borili, a za njih je zabio Ikechi Anya (66). Republika Irska je slavila u Tbilisiju protiv Gruzije s 2:1, a junak dvoboja bio je dvostruki strijelac Aiden McGeady (24,90). Strijelac zgoditka za domacine bio je Tornike Okriasvili (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/-QLRjMZY4xQ

Gibraltar je odigrao prvu sluzbenu utakmicu otkad je postao clanom UEFE, ali je nece pamtiti po dobrome jer su kod kuce izgubili od Poljske s cak 7:0. Na toj utakmici je Robert Lewandowski zabio cak cetiri gola (50,53,86,90+2), dvaput je strijelac bio Kamil Grosicki (11,48) i jednom Lukas Szukala (58).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini F Sjeverna Irska je u Budimpesti slavila protiv Madarske s 2:1 zahvaljujuci golovima u samoj zavrsnici. Madari su poveli u 75. minuti preko Tamasa Priskina, da bi Irci preokrenuli u finisu pogocima Nialla McGinna (81) i Kylea Laffertya (88).Grci su kod kuce, pred praznim tribinama izgubili od Rumunjske s 1:0, a jedini pogodak zabio je Ciprian Marica (10-11m).

Finci su slavili kod Farskih otoka s 3:1 i to nakon sto su domacini vodili golom Christiana Holsta (41). U drugom dijelu Finci su preokrenuli preko Riku Riskija (53,78) i Romana Eremenka (82). U prijateljskom ogledu u Beogradu Srbija i Francuska su odigrali 1:1. Pogodak je za Srbe dao Kolarov (80), dok je Francuska dugo vodila zgoditkom Pogbe (13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo