Dinamo napušta najskuplje pojačanje u povijesti?

Leko je prvi izbor Dinamova trenera Ante Čačića na poziciji zadnjeg veznog, odmah do njega je Pokrivač, a u klub se na kraju sezone vraća i Ademi.

16.4.2012.
12:00
VOYO logo

Kada je Adrian Calello stigao u Dinamo iz argentinskog Independiente za masnih 2,2 milijuna eura, o njemu se pričalo kao o igraču koji će igru maksimirske momčadi podići na veću razinu. No, danas je jasno, Argentinčeve igre daleko su od očekivanih.

Imao je Calello periode kada je čvrsto držao svoje mjesto u momčadi, bio je standardan kod Jurčića, no dolaskom Ante Čačića pao je u drugi plan. U posljednjem susretu hrvatske lige nakon dugo vremena dobio je trenerovo povjerenje u srazu protiv Zadra, no već je u poluvremenu ostao u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamići su ga često hvalili u medijima, očekivali kako će Adrian eksplodirati, no realno, Calello nikad nije bljesnuo. Jerko Leko se nametnuo kao glavni igrač na poziciji zadnjeg veznog, odmah do njega je Pokrivač, a na ljeto se u Maksimir vraća i Ademi. Jasno je zaključiti kako je Argentinac postao višak, doznaju Sportske novosti.

Za njega ponuda trenutno nema, a teško je i očekivati neku ponudu u milijunima eura. Dinamo će teško vratiti uloženo. Na redu je potez Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo