JELAVIĆ MU NIJE POMOGAO: / Bilićev West Ham remizirao nakon 0:2

Image
Foto: AFP

U 8. kolu Premier lige West Ham je na gostovanju kod Sunderlanda odigrao 2:2. Gubila je Bilićeva momčad 0:2, ali je uz igrača više uspjela izjednačiti.

3.10.2015.
18:39
AFP
VOYO logo

Poveli su domaćini golovom Fletchera u 10. minuti nakon povratne lopte iz slobodnog udarca. U 23. minuti bilo je 2:0 za Sunderland, zabio je Lens, lobajući vratara Adriana.

Lens zabio i zaradio isključenje

Prije odlaska na odmor, u prvoj minuti sudačke nadoknade, smanjio je Jenkinson na 1:2, a domaćin ostao s igračem manjem, nakon što je u 57. minuti isključen strijelac Lens. Tri minute nakon toga, West Ham je uspio izjednačiti, strijelac je bio Dmitri Payet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić ušao u 58. minuti

Nikica Jelavić ušao je u igru za West Ham u 58. minuti i imao je pet prilika da se upiše u strijelce. U 63. minuti pucao je lijevom nogom iz neposredne blizine preko gola. Potom u 69. puca glavom, ali lopta ide tik uz vratnicu. Ponovno je Jelavić imao priliku u 80. minuti, ali udarac desnom nogom opet je promašio cilj. U 87. minuti te u sudačkoj nadoknadi Jelavić je još dva puta bio u prilici, oba puta gađao je glavom, ali pored vratiju.

S dva remija u posljednje dvije utakmice, West Ham je pao na peto mjesto Premiershipa, s 14 bodova. U nedjelju ga na ljestivici mogu preskočiti Arsenal, Everton i Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić nije bio u sastavu Leicestera

Norwich je kod kuće poražen od Leicestera sa 1-2, a strijelci za goste bili su Jamie Vardy (28-pen) i Jeffrey Schlupp (47). Andreja Kramarića nije bilo u sastavu Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici subotnjeg programa Crystal Palace je svladao West Bromwich Albion sa 2:0. Pogotke za domaću momčadi postigli su Yannick Bolasie u 68. minuti i Yohan Cabaye koji je u 89. minuti realizirao kazneni udarac. To je bila peta pobjeda Crystal Palace u sezoni i prvi poraz WBA na gostovanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo