sve su dogovorili / Ne miri se s porazom - Roy Nelson putem Instagrama otkrio: Mirko i ja borit ćemo se i treći put!

Image
Foto: Instagram

'Pogodite što… Već sam razgovarao s Mirkom i napravit ćemo treću borbu', rekao je Nelson u videu objavljenom na Instagramu

17.2.2019.
21:17
Instagram
VOYO logo

Roy Nelson nije se mogao pomiriti s porazom. Mirko Filipović pobijedio ga je u revanšu jednoglasnom odlukom sudaca u sklopu Bellatora 216. 

No 'Big Country' bio je uvjeren u drukčiji ishod - prije sudačke odluke pobjedonosno je podigao ruku u zrak uvjeren da će sudac viknuti njegovo ime, ali doživio je bolno prizemljenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protestirao je Nelson pored ringa, kasnije se požalio i putem Instagrama, no nakon što se smirio objavio je veliku vijest. Održat će se i treća borba njega i Mirka Filipovića!

"Čestitke Mirku na sinoćnoj pobjedi i na tome što je priredio šou. I… Pogodite što… Već sam razgovarao s Mirkom i napravit ćemo treću borbu. Moramo još razgovarati sa Scottom Cokerom oko datuma. Hvala svim obožavateljima koji me vole, ali i onima koji me mrze. Iako ste hejteri i dalje gledate moje borbe. Evo sad imate priliku treći put navijati za Mirka i vidjeti hoće li ovaj put pobijediti ili izgubiti", rekao je Nelson na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo