Politika i nogomet / Navijačko ludilo zahvatilo i političare: Marića nosili na ramenima, Plenković pjevao, ministri obukli dresove...

Image
Foto: Twitter

Slavilo se dugo u noć diljem trgova i ulica Lijepe naše, a slavilo se i na društvenim mrežama

12.7.2018.
11:51
Twitter
VOYO logo

Hrvatska reprezentcija, pobjednom nad Engleskom, izborila je finale Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Slavilo se dugo u noć diljem trgova i ulica Lijepe naše. A slavilo se i na društvenim mrežama gdje su se posebno istaknuli hrvatski političari koji su redom čestitali reprezentaciji na sjajnoj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Vatrenih na tribinama moskovskog stadiona Lužnjiki slavio je ministar financija Zdravko Marić. Atmosfera na tribinama bila je toliko sjajna da se ministar popeo kolegi na ramena. Ministar je prije nekoliko dana, nakon utakmice s Rusijom, oduševio kratkim vicom o Subašiću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tribinama je sinoć Vatrene bodrio i premijer Plenković koji je nakon utakmice posjetio reprezentativce u svlačionici gdje je s njima zapjevao. Premijer se kasno sinoć vratio u Hrvatsku, a ujutro je u kockicama, kao i još nekoliko kolega, stigao na sjednicu Vlade. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U navijačkom je raspoloženju i ministar unutarnjih poslova koji je objavio fotografiju na kojoj poklanja hrvatski dres svojem francuskom kolegi, ministru Gerardu Collombu. Hrvatska u nedjelju igra finale Svjetskog prvenstva s Francuskom. Nadamo se da će njihov ministar obući pravi dres pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki ambasador u Hrvatskoj ponovno je pokazao za koga navija. Na Twitteru je objavio fotografiju svoje obitelji obučene u kockaste dresove. Nakon utakmice objavio je i poruku u kojoj piše 'Francuska, sljedeća žrtva'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samoborski gradonačelnik, saborski zastupnik i predsjednik HSS-a objavio je snimku slavlja iz Samobora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrene je iz Bruxellesa pratila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je podijelila dresove hrvatske reprezentacije američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, britanskoj premijerki Theresi May i njemčkoj kancelarki Angeli Merkel. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su ministri uoči početka sjednice Vlade u četvrtak čestitali nogometnoj reprezentaciji na pobjedi protiv Engleske i ulasku u finale svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a počast su joj odali i noseći hrvatske dresove. zbog čega su došli i u fokus britanskog BBC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo