LEGENDARNI ŠPANJOLAC PRIMIO NOVI TEŽAK UDARAC: / Supruga mu otkrila grozne vijesti

Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

Nema kraja životnoj borbi u životu velikog Ikera

22.5.2019.
10:15
Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Nogometni svijet prije mjesec dana ostao je šokiran kada je legendarni španjolski golman Iker Casillas na treningu svojeg kluba Porta doživio srčani udar. Tridesetosmogodišnji Španjolac oporavio se od infarkta, ali upitno je hoće li ikad ponovno zaigrati profesionalni nogomet.

Ovu srijedu stigle su nove grozne vijesti povezane s Casillasom, a tiču se njegove supruge Sare Carbonero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je u srijedu objavila kako joj je dijagnosticiran tumor na jajniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Još se nismo oporavili od prvog šoka, a stiglo nam je novo iznenađenje. Radi se o meni i riječima koje se mučim napisati. Prije nekoliko dana dijagnosticiran mi je maligni tumor na jajniku. Na sreću, dijagnosticiran je u ranoj fazi, ali me svejedno očekuje duža borba. Vjerujem da će sve proći dobro. Težak će to biti put, ali vjerujem da će imati sretan kraj', poručila je Sara Carbonero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Iker Casillas se porije mjesec dana srušio na treningu, prevezli su ga u bolnicu i rekli mu da je pretrpio infarkt. Portugalski mediji prepostavljaju da će sada legendarni vratar objaviti odlazak u mirovinu, no to se još nije dogodilo.

Neizvjesna budućnost

“Želim zahvaliti svima koji su mi poslali podršku. Ne znam što budućnost nosi, ali najvažnije je to da ja sada mogu stajati ispred vas i pričati. Hvala vam što se me dočekali, vidimo se uskoro”, rekao je veliki Iker nakon što je izašao iz bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo