'Svi smo primorani pratiti vijesti o Schumacheru'

Španjolski tenisač Rafael Nadal, prvi igrač s ATP ljestvice, boravi u Dohi gdje će ovog tjedna odigrati prvi turnir u novoj teniskoj sezoni.

31.12.2013.
8:36
VOYO logo

U Dohu je Nadal stigao iz Abu Dhabija gdje je nastupio na ekshibicijskom turniru gdje je upisao jedan poraz (Ferrer) i pobjedu (Tsonga), a novinarima je u Dohi, pak, tijekom ponedjeljka, komentirao aktualne događaje oko Michaela Schumachera, jednog od najboljih vozača Formule 1 u povijesti.

Podsjetimo kako je Nijemac teško nastradao na skijanju u Francuskoj, gdje je pri padu udario glavom u kamen. S opasnim ozljedama glave je primljen u bolnicu u Grenobleu gdje se tamošnji liječnici još uvijek bore za njegov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo svi primorani pratiti vijesti o njemu. Ne možete ne razmišljati o tome, jer on je odavno postao dio naših života. Svi smo gledali njegove fantastične vožnje, pobjede i rekorde", rekao je Nadal i dodao:

"Upoznali smo se, vidio sam ga samo jednom u životu. Dogodilo se to u Madridu, na jednoj svečanosti. Pamtim ga kao vrlo susretljivu osobu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo