JEZIVE OZLJEDE VATERPOLISTA: / Pokazivali novinarima kako su prošli u Splitu; 'Isjekao me nožem, ubili bi me da nisam skočio u more'

Image
Foto: Screenshot/N1/Kurir
11.2.2019.
15:35
Screenshot/N1/Kurir
VOYO logo

Vaterpolo klub sportskog društva Crvena Zvezda iz Beograda u ponedjeljak se točno u podne obratili javnosti povodom subotnjeg sramotnog napada na trojicu igrača od strane lokalnih mladića, kojima se nije svidjelo što su dvojica od njih ispod civilnih jakni imali klupske trenirke. Više o tome možete pročitati – OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŽESTOKA REAKCIJA IZ SRBIJE NA KOLINDINU IZJAVU: /

Riječi predsjednice odjeknule i sablaznile sve u Beogradu

Image
ŽESTOKA REAKCIJA IZ SRBIJE NA KOLINDINU IZJAVU: /

Riječi predsjednice odjeknule i sablaznile sve u Beogradu

Po prvi put od kad se napad i dogodio, igrači i predstavnici kluba, te sportskog udruženja Crvena Zvezda, izašli su pred predstavnike medija i otkrili stravične detalje napada na svoje članove.

Prvi put govorili o napadu nožem

Također, prvi put u javnosti su članovi vaterpolskog kluba Crvena Zvezda govorili o navodnom nožu s kojim je jedan od huligana, kako su to sami otkrili i kako je to opisao jedan od napadnutih Aleksandar Kralj, "zakačio" po nozi spomenutog golmana crveno-bijelih, koji je najgore prošao. Na presici su napadnuti bili u fokusu fotoreportera koji su snimali njihove ozljede, a Aleksandar Kralj, vaterpolist koji je najgore prošao u napadu, pokazao je okupljenim novinarima porezotinu na lijevoj nozi. Srpski tabloidi izvještavaju o detaljima napada i na istaknutim fotografijama srpskih foto agencija pokazuju ozljede vaterpolista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jezivi podlijevi, otekline i posjekotine! Pogledajte kako izgleda golman Zvezde nakon brutalnog napada hrvatskih huligana", naslov je teksta na Kuriru, dok srpski Informer donosi i fotografiju navodne porezotine od noža u krupnom planu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Isjekao me nožem po nozi, ubili bi me da nisam skočio u more'

Telegraf, pak, ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispovijest vaterpolista Zvezde o paklu u Splitu: Isjekao me nožem po nozi, ubili bi me da nisam skočio u more".

Image

Blic, pak, javlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kralj je pokazao ranu od noža: 'Vikao sam Crnogorac sam, da bi znali ako me ubiju, koga su ubili".

Image

Brutalni napad zgrozio regiju

Trojica vaterpolista “Crvene zvezde” napadnuta su u subotu nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more. Vaterpolisti Dušan Vasić, Miloš Maksimović i Aleksandro Kralj sjedili su u jednom splitskom kafiću uoči utakmice koja se u subotu trebala odigrati protiv domaćeg Mornara. Konobar je uočio da ispod civilnih jakni imaju trenirke s obilježjima Crvene Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je privela i pritvorila trojicu od petorice huligana, koliko ih je sudjelovalo u ovom napadu. Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Splitu, dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, dvojicom 25-godišnjaka i jednim 23-godišnjakom. Za preostalom dvojicom napadača se još uvijek traga. Inače, u nedjelju navečer splitska policija je zaključila da je ovdje riječ o kvalificiranom obliku razbojništva, pokušaju nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a sve u vezi sa zločinom iz mržnje.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo