INCIDENT U ZRAČNOJ LUCI / 'Mourinho je vikao da sam kučka, jeb*** svinja!'

Image

'Počeo me psovati, urlati nasred aerodrom. Govorio mi je da sam kučka, jeb*** svinja! Cijelo mi je vrijeme stajao ispred lica', ispovijest je djevojke iz Barcelone koja je ušla u sukob s trenerom Real Madrida.

10.7.2012.
15:23
VOYO logo

Ono što je počelo kao bezazlena šala, pretvorilo se u neugodan incident. Mlada djevojka Anna R. upravo se vraćala s medenog mjeseca s novopečenim suprugom Xavijem. Ukrcavali su se na avion za Lisabon kada su ugledali Josea Mourinha sa ženom i djecom.

Na putu prema sjedalima u zrakoplovu Anna je treneru Reala kroz smiješak dobacila "Forza Barça", na što se Mourinho okrenuo, ali nije reagirao. U Lisabonu je mladi španjolski par hvatao let za svoju Barcelonu, no u zračnoj luci dočekalo ih je neugodno iznenađenje - nabrijani portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okrenuo se prema supruzi i rekao kako ga ne poštujemo, niti činjenicu da je na odmoru s obitelji", prepričavala je djevojka iz Barcelone, koja je Mourinho pokušali objasniti da uzviku 'Forza Barça' uopće ne treba pridavati na važnosti i da je sve bila šala.

Mourinhova supruga je Anni rekla da je "sve ovo njezina krivica", na što joj je Španjolka odgovora kako "svi u Španjolskoj znaju da nikada nije ON kriv, već uvijek netko drugi". Bio je to okidač koji je Mourinha potpuno izbacio iz takta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

PXL jose mourinho PXL jose mourinho

"Mourinho me je počeo psovati, urlati nasred aerodrom. Govorio mi je da sam kučka, jeb*** svinja! Cijelo mi je vrijeme stajao ispred lica. Prijetio mi je riječima: 'Da si muškarac, ubio bih te na licu mjesta'. Tresla sam se", pričala je Anna R. čiji se suprug Xavi u međuvremenu vratio s WC-a i umiješao u sukob.

"Ti šuti, tebe ću stvarno udarati", poručio mu je bijesni trener Reala kojeg je supruga primila za ruku i počela odvlačiti od španjolskog para cijelo vrijeme urlajući - 'idioti, idioti, idioti...'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je najviše šokiralo djevojku iz Barcelone jest činjenica da se cijeli incident odigrao pred očima Mourinhove malodobne djece.

"Drhtala sam cijelo vrijeme leta do Barcelone. Taj me je čovjek traumatizirao, mislili smo da je njegovo bezobrazno ponašanje koje smo gledali na TV ekranima samo predstava, no sada smo vidjeli da je i u stvarnom životu isti takav", zaključila je Anna R. svoju ispovijesti za španjolski El Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo