POVRATAK HRVATSKOG MAESTRA / Modrić: 'Sretan sam, sada je prvi cilj vratiti se u formu'

Image
Foto: Guillermo/DPA/PIXSELL

'Trenutačno ne igramo dobro i nešto treba mijenjati. Jedna utakmica poput ove, koju smo loše odigrali, može promijeniti čip u glavama igrača', rekao je hrvatski playmaker

11.3.2015.
6:55
Guillermo/DPA/PIXSELL
VOYO logo

MADRID - Iza mene je teško razdoblje, no čitavo vrijeme sam bio optimističan i niti u jednom trenutku nisam pomislio da bi nešto moglo krenuti krivo tijekom liječenja, rekao je u razgovoru za Hinu igrač Real Madrida LukaModrić nakon što je odigrao prvih 36 minuta u porazu od Schalkea (3-4) poslije oporavka lijeve noge ozlijeđene u studenom na utakmici Italije i Hrvatske.

Modrić (29) je obilazio brojne liječnike u protekla četiri mjeseca, a iako se nagađalo o mogućim komplikacijama ozljede, on niti u jednom trenutku nije „pomislio na najgore“, rekao je. Liječio se u Madridu, Vitoriji, Antwerpenu i Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Za mene je sada najvažnije da više ne osjećam bol“, istaknuo je podno stadiona Santiago Bernabéu.

Nakon gostujuće pobjede od 2-0, Real Madrid je sinoć u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražen od Schalkea s 4-3 „Najvažnije je da smo prošli dalje iako su oni igrali dobro, a mi loše“, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid za dva tjedna gostuje u Barceloni kod lidera lige, a 28. ožujka Hrvatska igra doma protiv Norveške kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo.

„Trenutačno razmišljam samo o idućoj utakmici, a to je gostovanje kod Levantea. Sretan sam što sam ponovno na terenu i nadam se da ću opet igrati kao na početku sezone. To mi je sada prvi cilj – vratiti se u formu u kojoj sam bio prije ozljede“, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom drugog poluvremena, dok se zagrijavao uz aut liniju, s tribina se orilo njegovo ime. Gotovo svako od 16 dodavanja protiv Schalkea bili su popraćeni pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Sretan sam, podrška mi puno znači“, napomenuo je.

Real Madrid je, međutim, poražen s 4-3 a publika je zviždukom ispratila igrače u svlačionicu. Prošli vikend je kraljevski klub prepustio Barceloni prvo mjesto na tablici nakon domaćeg remija s Villarrealom i poraza od 1-0 u Bilbau od Athletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Trenutačno ne igramo dobro i nešto treba mijenjati. Jedna utakmica poput ove, koju smo loše odigrali, može promijeniti čip u glavama igrača“, rekao je. „Ovdje su isti igrači kao ranije i nema razloga da opet ne igramo kao na početku sezone“, dodao je.

Španjolski mediji najavljuju ga kao osvježenje i spasitelja posrnule momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Drago mi je to čuti i zbog toga ne osjećam nikakav presing“, poručio je. Na opasku da je imao čak 16 točnih dodavanja uz smijeh je dobacio: „i jednu asistenciju za njih“.

„No ovo nije tenis, nego nogomet, ovdje ne odlučuje jedan igrač, već momčad. Kvalitetni smo i to moramo ponovno pokazati“, napomenuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo