DAŠAK DEVEDESETIH U MAKSMIRU / Mamić uspješno preuzeo Canjugine metode

Image
Foto: Pixsell

Samo nekoliko dana nakon apela Dinamovog izvršnog predsjednika država je pooštrila ophođenje prema navijačima maksimirskog kluba.

1.4.2012.
16:15
Pixsell
VOYO logo

ZdravkoMamić još je jednom pokazao kakav utjecaj ima u hrvatskom društvu. Samo nekoliko dana nakon apela Dinamovog izvršnog predsjednika država je pooštrila ophođenje prema navijačima maksimirskog kluba.

Uoči utakmice s Lokomotivom financijska inspekcija je u pratnji 20-ak specijalaca upala u prostorije Bad Blue Boysa u Draškovićevoj. Kada nisu pronašli većih nepravilnosti, napustili su Udrugu navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati kasnije još jedno neugodno iznenađenje za Boyse. Naime, na ulazu na sjevernu tribinu policija je svakog gledatelja tražila osobnu iskaznicu, što se na Maksimiru nije dogodilo jako dugo, vjerojatno od vremena ZlatkaCanjuge.

Mamića s nekadašnjim predsjednikom maksimirskog kluba povezuje još jedan detalj koji smo mogli uočiti na subotnjoj utakmici. Naime, kada su počele uvrede sa Sjevera upućene omraženom im Mamiću na zapadnoj su tribini počele trubiti vuvuzele. S trubama u ustima viđeni su čak i neki zaposlenici Dinama. Podsjetimo, sličnim se metodama svojevremeno služio i Canjuga kada su s tribina stizale uvrede usmjerene prema njemu i tadašnjem predsjedniku RH FranjiTuđmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu se Maksimiru mogao osjetiti dašak devetesetih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo