ZVIJEZDA NBA LIGE NAKON ŠTO JE IZNENAĐUJUĆE PROMIJENILA KLUB: / 'Sve sam saznao na Twitteru, teško je...'

Image
Foto: AFP

Blake Griffin se iznenadio kada je razmijenjen u Detroit Pistonse

1.2.2018.
17:52
AFP
VOYO logo

Novi krilni centar Detroit Pistonsa Blake Griffin u saveznu državu Michigan je stigao iz tople Kalifornije i Los Angeles Clippersa.

U razmjeni koja je iznenadila mnoge obožavatelje NBA lige, u suprotnom smjeru otišli su najbolji strijelac Detroita Tobias Harris, Avery Bradley i Boban Marjanović. Clippersi su dobili i pick prve runde (zaštićen od 1. do 4. izbora 2018., 2019. i 2020. te nezaštićen 2021.) te pick druge runde drafta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SENZACIONALAN TRANSFER U NBA LIGI: Zašto su se Clippersi odlučili riješiti svojeg najboljeg igrača?

"Bio sam šokiran", rekao je Griffin na pitanje o tome kako je reagirao na iznenađujuću razmjenu. U novom klubu trebao bi debitirati noćas u utakmici protiv Memphis Grizzliesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Saznao sam za na Twitteru"

"Košarka je biznis, NBA je biznis i u klubu su tako odlučili", izjavio je. "Jedino za čime žalim je da nisam imao priliku s nikim razgovarati prije nego što se dogodilo. Saznao sam za sve preko Twittera, teško je kada saznaš preko nekog drugog, pogotovo nakon što sam mnogo godina proveo u klubu. Ali na kraju dana, košarka je posao. Želim igrati za momčad koja me želi. Zbog toga sam uzbuđen što ću igrati za novi klub", rekao je Griffin za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Detroita Stan Van Gundy zadovoljan je s novim igračkim pojačanjem. Pistonsi ganjaju doigravanje na Istoku, a trenutačno su deveti, jedno mjesto ispod crte koje vodi u Playoff. Sixersi ispred njih imaju omjer 24-24, dok je Detroit na 23-26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi u svlačionici znaju što je sve postigao u karijeri i kako je dobar igrač", rekao je trener Van Gundy. Griffin u prosjeku ove sezone zabija 22.6 poena uz 7.9 skokova i 5.4 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo