VRATILA SE BOSANSKA ZVIJER NA MAESTRALAN NAČIN, ALI UMALO SE 'POTUKLA': / James Harden pokazao da je spreman za nastavak sezone

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Dario Šarić protiv Bostona zadobio ozljedu gležnja

27.7.2020.
7:45
Screenshot: Twitter
VOYO logo

NBA karavana u Orlandu se nastavlja pripremati za nastavak sezone. Nedjeljni program donio je ukupno pet NBA utakmica, a noćas po hrvatskom vremenu odigrano je njih 3. Jučer su Phoenix Sunsi Darija Šarića poraženi od Bostona sa 103:117, a sjajni Šibenčanin je za Sunse postigao 12 koševa uz osam skokova i dvije asistencije.

Šarić se ozljedio

Ugledni NBA Yahoo javlja kako je Dario Šarić protiv Bostona zadobio ozljedu gležnja, nakon što je nezgodno stao na stopalo Franka Kaminskog u prvom dijelu, i nije se vraćao u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema detalja o njegovoj ozljedi, ali napustio je utakmicu po vlastitoj procjeni, pa se još čekaju informacije. No, nadamo se kako nije ništa ozbiljno.

OKC bolji od 76-ersa

Hrvatski reprezentativac je pogodio iz igre 5/8 te zabio dvije trice iz četiri pokušaja, a taj učinak je ostvario u 17:02 minute koje je proveo na parketu igrajući samo u prvom poluvremenu. Ohlahoma City Thunder bilja je bolja od Philadelphije 102:97. ... Što se sve događalo u utakmici pogledajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠARIĆ SOLIDAN U PORAZU SVOJEG PHOENIXA: /

Hrvatski reprezentativac igrao samo u prvom poluvremenu

Image
ŠARIĆ SOLIDAN U PORAZU SVOJEG PHOENIXA: /

Hrvatski reprezentativac igrao samo u prvom poluvremenu

Nešto ranije jutros pisali smo o tome kako je Luka Dončić odigrao fantastično i bio nadomak triple - double učinka, ali njegovi Dallas Mavericksi su izgubili od Indiana Pacersa. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Toronto Raptorsi su pobijedili Blazerse 110:104. McCollum je predvodio pobjednike u koševima s 21 poenom i 2 skoka, Ibaka je zabio 19 uz 6 skokova, te Siakam 18 poena, uz 6 skokova i jedno dodavanje. Loša vijest za prvake Raptorse je ozljeda koljena Fred VanVleeta u ranoj fazi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se Nurkić

S te utakmice posebno vrijedi izdvojiti i učinak BiH igrača Jusufa Nurkića koji je odigrao drugu utakmicu od teškog loma noge iz ožujka 2019. Bosanska Zvijer startala je na poziciji krilnog centra u paru s Hassanom Whitesideom, a odigrala je briljantnu partiju sa 17 poena, 13 skokova, pet asista i po dvije ukradene lopte te blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurkić nije najbolje šutirao na utakmici, samo 4-13 iz igre, ali treba istaknuti kako je igrao vrlo agresivno i pokazao da je fizički na 100%, što je velika stvar nakon takvog loma noge. Bit će od velike pomoći Blazersima u nastavku sezone... Također, Nurkić i Ibaka su se prilikom jednog duela zakačili. Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je igrao 26 minuta za Blazerse postigavši dva koša uz osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaka startna petorka Toronta

Toronto se u nedjelju odlučio za petorku Marc Gasol, Sergio Ibaka, Pascal Siakam, Fred VanVleet i Kyle Lowry. To je možda bila reakcija na predimenzioniranu prvu liniju Blazersa, što je Nicku Nurseu omogućilo da se igra s kombinacijama. Gasol je igrao samo devet minuta, tako da je njega teško ocjeniti, ali petorka se načelno može smatrati uspješnom. Ibaka je bio sjajan s 19 poena (5 od 9 iz igre i 6 od 6 slobodna bacanja), plus tri trice i šest skokova za samo 24 minute. OVDJE pogledajte najzanimljivije trenutke susreta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden se zagrijava

Houston je slavio protiv Memphisa 119:104. James Harden zagrijava se za nastavak sezone. I on je, poput Dončića, bio nadomak triple-double učinka, a do tog učinka je došao za 35 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od kandidata za MVP nagradu je ostvario učinak od 31 poen, 8 skokova i 9 dodavanja. McLemore je upisao 26 poena i 3 skoka za Rocketse, a njihov suigrač Green 18 poena i 3 skoka. Ukupno su u nedjeljnom programu tri igrača bila blizu triple-double učinka. Znači bili su to Harden, Dončić, a kod Philadelphije je na korak do 'triple-double' učinka ostao Ben Simmons sa 14 poena, 11 skokova i devet asistencija.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo