[VIDEO] BOGDANOVIĆ S JAZZOM SRUŠIO JOKIĆEV DENVER: / Zubac ponovo u prvom sastavu, nadnaravna predstava Luke Dončića

Image
Foto: Profimedia

U momčadi Jazza najviše je zabio Jordan Clarkson (23 poena), dok je Denver, po običaju, predvodio Nikola Jokić koji je zabio 35 poena, uhvatio 14 skokova te servirao devet asistencija

18.1.2021.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je na visini zadatka u petoj uzastopnoj pobjedi svog Utah Jazza na nimalo lakom gostovanju kod Denver Nuggetsa.

Momčad iz Salt Lake Cityja slavila je rezultatom 109:105. a Babo je bio vrlo dobar sa 17 zabijenih poena, a čak 15 od njih stiglo je iza linije za tri poena. Bogdanović je svom sjajnom šuterskom izdanju dodao i tri asistencije te tri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji je u momčadi Jazza bio Jordan Clarkson koji je zabio 23 poena, dok je Denver, po običaju, predvodio Nikola Jokić koji je zabio 35 poena, uhvatio 14 skokova te servirao devet asistencija.

Utah je ovim nizom od pet uzastopnih pobjeda zauzeo treće mjesto u jakoj Zapadnoj konferenciji. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac u prvom planu

Jedno mjesto iznad Jazzera na tablici se nalaze Los Angeles Clippersi koji su sinoć bez puno muke, rezultatom 129:96, svladali Indiana Pacerse. Dobra vijest je da je hrvatski centar Ivica Zubac vraćen u prvi sastav momčadi koja slovi kao jedan od glavnih favorita za naslov NBA prvaka.

Zubac je na terenu proveo 16 minuta, a pogodio je sva tri šuta koja je uputio prema košu. Završio je utakmicu sa šest poena, šest skokova, dvije asistencije i po jednom blokadom i ukradenom loptom. U pobjedi Clippersa trojica su igrača dala po 20 poena - Marcus Morris, Paul George i Luke Kennard. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] POGLEDAJTE KAKO JE DONČIĆ SRUŠIO JORDANOV REKORD: /

Slovenac je postao strah i trepet NBA lige

Image
[VIDEO] POGLEDAJTE KAKO JE DONČIĆ SRUŠIO JORDANOV REKORD: /

Slovenac je postao strah i trepet NBA lige

Dončić pretekao Jordana

Izvrstan je bio i Luka Dončić koji je upisao još jedan triple-double u porazu svog Dallasa protiv Chicaga 117:101. Dončić je igrao vrhunski, upisao je 36 poena uz 15 asistencija i 16 skokova.

Slovenac je tako prestigao Michaela Jordana po broju triple-doubleova u karijeri, i to tek u svojoj trećoj sezoni. Zaista fantastično. Sjajnu Dončićevu partiju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostali utakmicama večeri New York Knicksi su pobijedili Boston Celticse 105:75 i tako prekinuli njihov niz od pet pobjeda. Celticsi su bili bez Tatuma pa Jaylen Brown nije imao veliku pomoć u napadu. Za Knickse je najbolji bio Julius Randle s 20 poena. Sažetak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans Pelicansi slavili su na krilima Ziona Williamsona 128:123 protiv Sacramento Kingsa. Zion je utakmicu završio s 31 poenom. Sažetak pogledajte OVDJE.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo