SHOWTIME U STAPLES CENTRU: / Još jedna Šarićeva loša partija; Pogledajte kako su Hrvata školovali Davis i 'partner u zločinu'

Image
Foto: Screenshot:Twitter/Profimedia

Zanimljivo je bilo protekle noći u NBA ligi

2.1.2020.
7:30
Screenshot:Twitter/Profimedia
VOYO logo

Prošlogodišnji MVP lige Giannis Antetokounmpo je u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu, na svom terenu u Milwaukeeu, odigrao odličnu utakmicu i u teško izborenoj pobjedi protiv Minnesota Timbervolwes 106:104, grčki je košarkaš ostvario učinak od 32 poena, 17 skokova, 4 asistencije i dvije blokade. Njegovu dominantnu predstavu možete pogledati - OVDJE.

Image
ŠARIĆ JE U TEŠKOM RAZDOBLJU: /

Jedan mu igrač krade minute, a on se pogubio! Prijeti mu katastrofa; 'Dario igra kao da loptu vidio nije'

Image
ŠARIĆ JE U TEŠKOM RAZDOBLJU: /

Jedan mu igrač krade minute, a on se pogubio! Prijeti mu katastrofa; 'Dario igra kao da loptu vidio nije'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov ukupno 30 double-double učinak u sezoni

Šut iz igre imao je 13-22, a na parketu je proveo 31:29. Bio je to njegov ukupno 30 double-double učinak u sezoni u 33 utakmice u kojima je nastupio, javlja američki Yahoo NBA. Antetokounmpo je trenutno na prosjeku od 30.3 poena, 12.8 poena i 5.7 dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Khris Middleton u ovom je dvoboju dodao 13 poena, uprkos šutiranju 5-18 jer je Milwaukee, najbolja momčad što se tiče prosjeka šuta u ligi, pogodio samo 42,6% iz igre protiv Minnesote i samo 9 od 36 za tricu. Brook Lopez postigao je 11 poena, a Eric Bledsoe 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Propustili smo puno dobrih prilika i polako smo došli do pobjede", rekao je Middleton.

Vukovi bez svoja dva najbolja igrača

Shabazz Napier imao je 22 poena Minnesotu, a Gorgui Deng 15, Josh Okogie dodao je 12, a Jarret Culver 10. Minnesota je igrala bez svoja dva najbolja igrača. I dok su Karl-Anthony Towns i Jeff Teague sjedili s ozljedama koljena na klupi, Timberwolvesima su nedostajali i Treveon Graham i Andrew Wiggins, koji su imali gripu. Što se sve događalo u ovom zanimljivom dvoboju možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je pružilo puno mogućnosti ostalim dečkima i mislio sam da će biti raspoloženih koji će povući", rekao je Napier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napier, počevši umjesto Teaguea, postigao je 15 poena uz šut 5-7 iz igre u prvom poluvremenu, ali je u drugom poluvremenu zabio tek 7.

Bledsoe igrao 20 minuta

Timberwolvesi su u posljednjoj minuti pripremili posljednji izazov dok je Dieng pogodio prvo od dva slobodna bacanja te postigao poen za 106:104, 46,2 sekunde prije kraja dvoboja. Robert Covington uhvatio je promašeni šut Pat Connaughtona, dajući Minnesoti loptu s preostalom 21 sekundom, ali nakon što su Timberwolvesi iskoristili svoj posljednji timeout, Dieng je promašio tricu 3 sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadali smo se da ćemo Shabazz brzo uhvatiti i ići na Covingtona", rekao je trener Minnesote Ryan Saunders.

"Postoji razlog da su Bucksi vjerojatno najbolja obrana u ligi, što su i pokazali", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bledsoe je igrao 20 minuta u svojoj drugoj utakmici, nakon što je propustio dva tjedna zbog ozljede noge. I dok je pucao samo 4 za 10 iz igre, dodao je i 6 skokova, 2 asistencije i 2 blokirana šuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je ono što on čini'

"To je ono što (Bledsoe) čini", rekao je Middleton.

"Njegova brzina, njegov tempo. Zovemo ga velikim automobilom. Koliko je velik i jak. Da bismo dobro odigrali, trebat će nam on i na gostovanju", dodao je Middleton. Vrijedi spomenuti kako Dragan Bender nije ulazio u igru za Buckse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi bolji od Sunsa

Los Angeles Lakersi su u svom Staples Centru ugostili Phoenix Sunse, čiji dres nosi Dario Šarić, i slavili 117:107. Najzanimljivije trenutke ovog napetog dvoboja možete pogledati - OVDJE.

Šibenčanin je posljednje dvije utakmice odigrao dosta loše. Bila je, stoga, ovo prilika i za njega da se vrati starim ovosezonskim navikama, koje su ga i dovele do odličnog prosjeka od 11.0 poena, 7.1 skoka i 2.1 dodavanja po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić igra loše u zadnje tri utakmice - prema brojkama

Međutim, niti ovog puta nije išlo. Šarić je ovog puta ubacio 4 poena uz asistenciju i jedan skok. U prošloj protiv Blazersa zabio je 2 poena, dok je u onoj protiv Sacramenta ostao na nuli. No, zato je u momčadi Sunsa briljirao Devin Booker zabivši 32 poena, uz 7 asistencija i čak 6 izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kelly Oubre Jr zabio je 26 uz 6 skokova. U redovima pobjedničke momčadi, LeBron James ostvario je triple-double učinak od 31 poen, 12 asistencija i 13 skokova. King James zakoračio je Novu godinu s triple-doubleom. Pogledajte samo kako leti najbolji košarkaš današnjice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio mu je to ukupno osmi trostruki učinak u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centar Anthony Davis dodao je 26 uz 11 skokova. Kad smo kod Davisa, pogledajte situaciju iz prve četvrtine kad je moćno zakucao na dodavanje suigrača na kojeg je u akciji izašao i Šarić, u pokušaju da zatvori prodor, odnosno dodavanje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutak prije, Šarić je bio upravo na Davisu koji je odigrao pick and roll sa svojim suigračem. Niti Šarić, kao niti njegov suigrač na beku, nisu dobro odigrali obranu. Ispali su naivni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony se vratio Madison Square Garden

Carmelo Anthony, koji je šest godina igrao za New York Knickse, vratio se u Madison Square Garden, ali ovaj puta u dresu Portlanda i nije se dobro proveo. Iako je sa 26 koševa bio najefikasniji u redovima Blazersa, na kraju su slavili New York Knicksi sa 117:93. Bila je to treća uzastopna pobjeda Knicksa, što im je rekord ove sezone, a u redovima domaćina istaknuo se centar Mitchell Robinson sa 22 koša i savršenim šutom iz igre 11-11. Mario Hezonja opet nije igrao za Portland.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati NBA utakmica odigranih 1 siječnja:

Washington Wizards - Orlando Magic 101:122 New York Knicks - Portland Trail Blazers 117:93 (Mario Hezonja nije igrao za Portland Milwaukee Bucks - Minnesota Timberwolves 106:104 (Dragan Bender nije igrao za Milwaukee) Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 117:107 (Dario Šarić u 14 minuta ostvario 4 koša, šut 2-3, 1 skok i 1 asistenciju za Phoenix)


Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo