LEGENDARNI ISIAH THOMAS ODABRAO NAJBOLJEG IGRAČA SVIH VREMENA: / Jordan bi se na ovo mogao ozbiljno uvrijediti

Image
Foto: Profimedia

Rasprava o najboljem košarkašu svih vremena vodi se već desetljećima i nekako uvijek završi na imenu Michaela Jordana oko kojeg vlada neki generalni konsenzus

9.10.2020.
8:33
Profimedia
VOYO logo

Baš se ne vole Isiah Thomas i Michael Jordan. Znali smo to i prije, ali otkad je izašao dokumentarac The Last Dance mogli smo vidjeti tu neskrivenu nesnošljivost dvojice košarkaša koji su obilježili čitavu jednu eru NBA košarke.

Njihovo rivalstvo iz igračkih dana nastavilo se i u "penziji“. Thomas je jučer objavio na sva zvona kako je za njega najbolji košarkaš svih vremena – LeBron James. Evo što je napisao na svoj Twitter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Najbolji i najkompletniji igrač kojeg sam vidio u životu je Kralj James, i to na terenu i izvan njega. On prolazi 'test oka' i brojke potvrđuju sve što sam vidio u svakoj statističkoj kategoriji. On je najbolji svih vremena i neka se to zna!“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provokacija Jordanu

Rasprava o najboljem košarkašu svih vremena vodi se već desetljećima i nekako uvijek završi na imenu Michaela Jordana oko kojeg vlada neki generalni konsenzus.

No Jordan i Thomas imaju bogatu povijest sukoba. Thomasovi Detroit Pistonsi dugo su bili trn u oku Bullsa koje su grubom igrom na rubu (a nekad i preko ruba) incidenta držali podalje od NBA finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su konačno prošli Pistonse, Thomas i društvo odbili su čestitati Bullsima na pobjedi, a Thomasa je to koštalo i nastupa za američku reprezentaciju, legendarni Dream Team.

U spomenutom dokumentarcu Jordan i Thomas otvoreno su priznali da se nikad nisu pomirili, a ova je jučerašnja Thomasova objava i dokaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo