Kaos u Beogradu! Prekinuta utakmica Partizana i Cibone!

U 16. kolu ABA lige u beogradskom Pioniru, u drugoj četvrtini utakmice između Partizana i Cibone, domaći su navijači izazvali nered te prekinuli susret.

5.1.2013.
21:55
VOYO logo

Utakmica je prekinuta kada su se na tribina sukobile dvije frakcije navijača Partizana. Zavladao je opći kaos, a potom su petarde i baklje počele letjeti i u teren.

Kako prenose srpski mediji cijeli kaos nastao je kada je tzv. frakcija Grobara pod imenom 'Zabranjeni' napala neistomišljenike iz frakcije 'Alkatrazi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Partizana pokušao je primiriti situaciju došavši pred 'Zabranjene', no dobio je samo porciju uvrede i brzo napustio parket. Susret je prekinut, a suci i igrači su se povukli u svlačionicu. Policija je na koncu ipak primirila zaraćene strane. Istaknimo kako se dvije spomenute frakcije Grobara u posljednje vrijeme sukobljavaju sve češće.

Nakon što je dio tribine ispražnjen, utakmica je nastavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je otišao na poluvrijeme s vodstvom 40:36, ali je Cibona u nastavak krenula serijom 12:2 za prednost 48:42. Momčadi su se nakon toga izmjenjivale u vodstvu praktički do kraja, a Zagrepčani su zadnji put bili u plusu u 38. minuti nakon trice Darija Šarića (64:63).

Partizan je bolje odigrao završne sekunde i došao do 11. pobjede ove sezone. Hrvatski prvak je, pak, s omjerom 6:10 pao na deseto mjesto iza Splita. Dragan Milosavljević je s 15 poena bio najefikasniji u srpskom sastavu, dok je D. J. Strawberry predvodio Cibonu s 19 koševa i sedam skokova. Tomislav Zubčić je dodao 14, Andrija Žižić 13, a Šarić 12 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo