HRVAT ZADIVIO NAVIJAČE SJAJNIM ZAKUCAVANJEM: / Hezonja "poletio" u pobjedi Orlanda, Zubac solidan za Lakerse

Image
Foto: Screenshot

Mario Hezonja imao je atraktivan potez u slavlju Orlanda

9.2.2018.
8:38
Screenshot
VOYO logo

Košarkaši Orlando Magica upisali su tijesnu pobjedu na domaćem terenu protiv posljednje momčadi Istočne konferencije Atlanta Hawksa 100:98. Za slavljeničku momčad, koja ima samo jednu pobjedu u sezoni više od Atlante, u prvoj petorci je startao i Mario Hezonja.

Hezonja nakon završetka prijelaznog roka ostao u Orlandu

Hrvatski reprezentativac bio je tema mnogih glasina, Orlando ga je pokušavao razmijeniti, ali Hezonja će ostati do kraja sezone na Floridi nakon čega će postati slobodni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HEZONJA DANAS SAZNAJE U KOJEM ĆE KLUBU NASTAVITI KARIJERU: ‘Znam tko sam i znam što želim’

U ovoj je utakmici igrao 28 minuta, zabio je osam koševa (2/7 šut iz igre), a ugrabio je deset skokova, podijelio dvije asistencije te ukrao tri lopte. Impresivno je bilo alley-oop zakucavanje početkom treće četvrtine kada je iskoristio dodavanje Evana Fourniera. Upravo je Francuz s 22 poena bio najefikasniji za Orlando, a s druge strane, Atlantu je predvodio Dennis Schröder s 19 poena koliko je imao i Taurean Prince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi potpuno nadigrali oslabljenu Oklahomu

Los Angeles Lakersi bili su sinoć dio blockbuster razmjena gdje je Cleveland gotovo promijenio cijelu momčad, a uspjeli su na domaćem parketu i slaviti protiv Oklahoma City Thundera 106:81.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOMBASTIČNA RAZMJENA KOJA JE ŠOKIRALA NBA, A RASTUŽILA HRVATA: Thomas napustio opustošeni Cleveland

Oslabljena Oklahoma koja je bila bez Russella Westbrooka nije mogla parirati raspoloženim domaćinima koje je predvodio Kentavious Caldwell-Pope s 20 poena. Hrvatski centar Ivica Zubac igrao je 17 minuta i zabio sedam poena uz pet skokova. Paul George jedini je bio na razini kod poraženih, ubacio je 29 koševa. Jedini dvoznamenkasti uz njega bio je centar Steven Adams s 13 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelji naslova Golden State Warriorsi pobijedili su Dallas Maverickse 121:103, gledatelji su produžetke mogli vidjeti na dvije utakmice. Portland je svladao Charlotte 109:103, a Boston je na gostovanju nadigrao Washington Wizardse 110:104.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo