CURRY USPOREDIO SEBE I ARGENTINSKOG ČAROBNJAKA IZ BARCE: / 'Mi smo kreativni geniji koji žele utjecati na generacije iza nas'

Image

Ponajbolji sportaš današnjice pričao je o drugome

9.3.2018.
13:18
VOYO logo

Jedan od najboljih šutera u povijesti NBA lige Steph Curry smatra da s Argentincom Lionelom Messijem dijeli kvalitete "kreativnog genija".

ČESTITAO MU I LeBRON: Curry potpisao najveći ugovor u povijesti NBA lige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što on radi pokazuje da je kreativni genij. Ali kod njega nije samo stvar talenta, nego i radnih navika. Kombinacija to dvoje daje ono što se vidi kada je na terenu", rekao je Steph Curry kada su ga pitali o usporedbi s ponajboljih nogometašem današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry i Messi u svojim su sportovima među sitnijima, ali krasi ih imaginacija i snalaženje na terenu. Messi je vrhunski dribler koji svojim niskim težište "lomi kičme" suparnicima, dok je Curry svojim šutom iz driblinga već sada zacementirao svoje mjesto među najboljim šuterima na svijetu, a mnogi su ga spremni staviti i na sam tron.

"Mislim da imamo dosta zajedničkih osobina po kojima nas se može uspoređivati, prije svega po kreativnosti i inovativnosti koje donosimo našim sportovima. Kao i po tome što se trudimo utjecati na novu generaciju da pokuša i da sve od sebe", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo