ČESTITAO MU I LeBRON: / Curry potpisao najveći ugovor u povijesti NBA lige

Image
Foto: AFP, EZRA SHAW

U danu kad se njegov veliki prijatelj Lionel Messi oženio, Stephen Curry je potpisao najveći ugovor u povijesti NBA lige.

1.7.2017.
11:29
AFP, EZRA SHAW
VOYO logo

Najveća zvijezda Golden State Warriorsa će za sljedećih pet godina zaraditi ukupno 201 milijun dolara, što je više od 40 milijuna po sezoni. Prvi je igrač koji je probio granicu od 200 milijuna, a na novom ugovoru mu je čestitao i LeBron James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek početak

Naplatio je Curry svoju vrijednost u momčadi s kojom je osvojio dva naslova prvaka. Dosad bio tek peti igrač Warriorsa po zaradi. Imao je "samo" 11 milijuna dolara godišnje kroz četiri sezone, ali nije se time opterećivao niti se gurao u prvi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U NBA ligi, koja uživa u najbogatijem razdoblju u povijesti, rušeći sve rekorde u prihodima, Curryjev ugovor mogao bi biti tek početak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant bi mogao dati popust

Takvu eru najavio je prošlog ljeta ugovor Mikea Conleya Jr. s Memphis Grizzliesima vrijedan 152 milijuna za pet godina. Sad se najavljuje kako je Blake Griffin produljiti s Clippersima za 173 milijuna dolara, što ga baca na drugo mjesto prema zaradi.

Uskoro bi mega-ugovor mogao potpisati i LeBron James, a očekuje se kako će Kevin Durant, koji je prošle godine došao iz Oklahome u Golden State i prošle sezone je zaradio 26,5 milijuna dolara, za novi ugovor mogao bi dati "popust", kako bi Warriorsi imali prostora zadržati važne igrače s klupe, kakav je AndreIgoudala, MVP finala iz 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo