BRILJANTAN POTEZ BOGDANOVIĆA: / Jokić na njemu, a iza klupa Nuggetsa - i onda se to dogodilo

Image
Foto: Screenshot

Bojan Bogdanović pokazao moć i napredak u napadanju koša

8.5.2021.
8:56
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je najbolju utakmicu u NBA karijeri, a njegov Utah Jazz svladao je noćas na domaćem terenu Denver Nuggetse sa 127-120. Babo je ubacio čak 48 koševa (šut 16-23, trice 8-11), a tome je pridodao 8 skokova i 2 asistencije. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju američkih medija, hrvatska košarkaška zvijezda puno je slobodnija u napadačkim zadaćama, pa sad puno više ulazi pod koš i šutira, a šut mu je sve bolji. Dobra je to vijest uoči početka doigravanja, u kojem bi Utah mogao igrati značajnu ulogu na Zapadu. Barem prema rezultatima ove sezone, najbolja su momčad zapadne konferencije, ali i čitave lige po skoru 49-18. No, playoff je ipak nešto drugo...

Inače, Bogdanović je pri rezultatu 85:83 za Nuggetse pokazao kako dobro sad napada koš, kad je u kutu sjajno prošao, zaobišao iskoristivši brzinu i nisko težište, jednog od najboljih košarkaša lige Nikolu Jokića i atraktivno zabio na drugi obruč. Zanimljivo, ovu briljantnu akciju Bogdanović je odigrao baš ispred klupe Nuggetsa, kad je Jokić bio na njemu naš je košarkaš bio u samom kutu i odigrao akciju s efektnom završnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVDJEpogledajte tu akciju, a OVDJE iz drugog kuta.

"Ovo je potez večeri", uzviknuo je uzbuđeni komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo