KLASA ZA SEBE / Bogdanović zabio 22 poena u samo 12 minuta: Detroit izgubio nakon prednosti od 20 razlike

Image
Foto: Profimedia

S obzirom na to da igraju bez startnog playmakera Cadea Cunninghama, bilo je za očekivati da će više posjeda u ruke dobiti bivši kapetan hrvatske reprezentacije Bojan Bogdanović...

10.1.2024.
10:03
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je momčad Detroit Pistonsa upisala 28 poraza, prekinuli su gubitničku seriju, a sada već upisali peti zaredom, krenuli su naime u novu seriju poraza... Noćas su bolji od njih bili Sacramento Kingsi sa visokih 131:110.

Image
NEMA IM POMOĆI /

Detroit poražen i rekordni 27. put u nizu: Zubac odigrao utakmicu sezone

Image
NEMA IM POMOĆI /

Detroit poražen i rekordni 27. put u nizu: Zubac odigrao utakmicu sezone

S obzirom na to da igraju bez startnog playmakera Cadea Cunninghama, bilo je za očekivati da će više posjeda u ruke dobiti bivši kapetan hrvatske reprezentacije Bojan Bogdanović. "Babo" je u prvom poluvremenu pokazao klasu ubacivši sve četiri ispucane trice te šutiravši 8/9 iz igre u samo 12 minuta, skupio je čak 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu šutirao je 2/6, a promašio je tri pokušaja za tricu u drugom poluvremenu. Zaustavio se Bogdanović na 26 poena, a trener Monty Williams komentirao je novi poraz, koji je došao iako su u jednom trenutku imali 20 razlike prednosti:

„Imali smo previše izgubljenih lopti i bilo je previše trenutaka u utakmici kada smo se mučili pokrenuti nešto u napadu. Kada počnemo dobro igrati u ofenzivnom dijelu, onda momčadi krenu igrati jako agresivno. Moramo se znati nositi s tim“, rekao je nakon poraza Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Litavski košarkaš Domantas Sabonis vodio je Kingse do pobjede s 37 poena, deset asistencija i 13 skokova.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo