NEMA IM POMOĆI / Detroit poražen i rekordni 27. put u nizu: Zubac odigrao utakmicu sezone

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je jedan od najboljih u redovima Detroita te je za 39 minuta na parketu postigao 23 poena uz šut iz igre 9-19 i 3-9 za tricu

27.12.2023.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Detroit Pistonsa i dalje ne mogu zaustaviti negativan niz, upisali su 27. poraz u nizu u NBA ligi nakon domaćeg poraza od Brooklyna 112-118.

Image
BOŽIĆNI NBA /

Šarić solidan u porazu od Jokića, trener Warriorsa ludio: 'Ovo je odvratno'

Image
BOŽIĆNI NBA /

Šarić solidan u porazu od Jokića, trener Warriorsa ludio: 'Ovo je odvratno'

Postavio je time Detroit negativan rekord po broju uzastopnih poraza unutar jedne sezone. Dosadašnji neslavni rekord držala je generacija Clevelanda koja je u sezoni 2010./11. imala 26 poraza u nizu. Najviše poraza zaredom ima Philadelphia koja je tijekom 2015. godine upisala 28 poraza, ali kroz dvije sezone. I taj rekord još uvijek može srušiti sadašnja generacija Detroita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ogledu protiv Brooklyna igrači Detroita su loše odradili drugu četvrtinu koju su izgubili 23-36. Upali su tada u zaostatak koji su pokušali nadoknaditi u nastavku susreta, ali u tome nisu uspjeli makar su došli na zaostatak od dva poena u završnici ogleda.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je jedan od najboljih u redovima Detroita te je za 39 minuta na parketu postigao 23 poena uz šut iz igre 9-19 i 3-9 za tricu. Imao je Bogdanović dvije asistencije, tri skoka, ali i četiri izgubljene lopte. Prvo ime Detroita bio je Cade Cunningham, ali i njegov 41 poen je bio premalo. Dodao je tome pet asistencija i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Brooklyna bio je Cameron Johnson s 24 poena, dok je Mikal Bridges ubacio 21.

Los Angeles Clippers su zaustavili kratki niz od dva poraza te su na domaćem parketu svladali Charlotte 113-104. Ključna je bila posljednja četvrtina koju su Clippersi dobili 31-24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski centar Ivica Zubac bio je vrlo dobar u domaćem sastavu. Odigrao je 31 minutu te je postigao 18 poena uz 14 skokova, četiri asistencije, dvije izgubljene i jednu osvojenu loptu te jednu blokadu. Iz igre je Zubac gađao 7-11 i 4-8 s linije slobodnih bacanja.

Više poena od njega u domaćem su sastavu ubacili James Harden 29 i Paul George 25, s tim da je Harden imao još osam asistencija i šest skokova. Kod Charlotte je najbolji igrač bio Miles Bridges s 21 poenom, pet asistencija i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah je svladao San Antonio u gostima 130-118. Hrvatski igrač Luka Šamanić u pobjedničkoj je momčadi odigrao tek dvije minute te je ostao bez statistike.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo