SVJETSKA SENZACIJA: / Objavljen plakat koji najavljuje borbu dvije MMA legende

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Legendarni MMA borac Wanderlei Silva je na svom Instagram profilu objavio plakat koji najavljuje borbu protiv Fjodora Jemjeljanenka. Na plakatu stoji i kako će se borba održati 28.

16.2.2016.
12:44
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nakon što je tri godine izbivao van oktogona, Fjodor Jemjeljanenko vratio se svojoj najvećoj ljubavi, borbama. I to je napravio na pobjednički način. Rus je bez puno problema slavio protiv Singha Jaideepa, borca iz Indije. Međutim, Indijac nije kalibar Jemjeljanenka, ali Silva je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Rizina zasad šute

Iako se oprostio od UFC organizacije, brazilski majstor odlučio se okušati u novoj japanskoj Rizin organizaciji. Barem ako ćemo suditi prema njegovoj objavi na Instagramu. Iz Rizina zasad šute, ali nešto se zasigurno sprema. Silva je posljednji put nastupio u Japanu u borbi u kojoj je nokautirao Briana Stanna i japanska publika bi zasigurno bila sretna vidjeti ga ponovno u oktogonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski borac bi, pak, odmjerio snage sa jednim kvalitetnim borcem i dobio uvid u svoje trenutne kvalitete. Kako bilo, ako bi do ove borbe došlo, bio bi to pravi spektakl, borba koja bi podsjetila na one stare dane Pridea, organizacije čija je legenda i naš Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo