SENZACIJA IZ UFC-A: / U Zagrebu će nastupiti slavni MMA borac

Image
Foto: AFP, Christian Petersen

Najcijenjenija svjetska MMA organizacija UFC plasirala je senzacionalnu vijest. Naime, u glavnoj borbi UFC Fight Night 86 priredbe koja će se 10.

8.2.2016.
11:54
AFP, Christian Petersen
VOYO logo

Tako će hrvatska publika imati priliku vidjeti Dos Santosa Cigana, koji spada među najbolje MMA borce svijeta. Dos Santos se želi vratiti u sam vrh svjetske UFC scene, a borba s Rothwellom je prva stepenica ka tome. Rothwell je trenutno peti teškaš svijeta, dok je Dos Santos šesti. Stoga, ova borba biti će pravi spektakl i mamac za sve ljubitelje MMA borbe u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dos Santos je nakon gubitka pojasa od Caina Velasqueza uspio pobijediti Stipu Miočića “sumnjivom odlukom sudaca”, no u posljednjem dvoboju je poražen prekidom od Nizozemca Alistaira Overeema što ga je i gurnulo na 6. mjesto ljestvice. Borbe protiv Miočića, Velasqueza i Hunta očito su ostavili traga na njemu, pa će u dvoboju protiv Rothwella morati biti posebno oprezan.

Rothwell se trebao boriti protiv CroCopa 2010. godine

Što se tiče Rothwella, vrijedi istaknuti kako se on 2010. godine trebao boriti protiv Mirka Filipovića u Australiji. Međutim, zbog bolesti je morao odustati od borbe i zamijenio ga je Anthony Perhosh. Američki borac trenutno proživljava najbolje trenutke u karijeri i sanja i o naslovu UFC prvaka u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije nemoguće, vidjeli smo što Rothwell može u njegovoj posljednjoj borbi protiv poznatog Josha Barnetta. Bilo je to tek prije par dana na UFC Fight Night priredbi Johnson vs. Bader. Rothwell je tada najavio da je 2016. ključna godina za njegovu karijeru te da će upravo ove godine osvojiti naslov prvaka. Prva bitna prepreka na tom putu mu je upravo Junior dos Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za napomenuti je i da ćemo na UFC Fight Nightu u Zagrebu gledati i dva hrvatska predstavnika. Igora Pokrajca i Filipa Pejića. Pokrajac će se boriti s Poljakom Janom Balchowiczem, dok će Pejić debitirati u UFC-u protiv Damiana Stasiaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC FN 86 – Zagreb

Junior Dos Santos vs. Ben Rothwell Igor Pokrajac vs. Jan Blachowicz Ruslan Magomedov vs. Gabriel Gonzaga Nicolas Dalby vs. Bartosz Fabinski Francis Ngannou vs. Bojan Mihajlović Bojan Veličković vs. Alessio Di Chirico Filip Pejić vs. Damian Stasiak Damir Hadžović vs. Mairbek Taisumov Marcin Tybura vs. Timothy Johnson

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo