SUKOB TITANA U BRAZILU: / Miočić se ipak bori za naslov prvaka?

Image
Foto: AFP

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić ipak bi mogao dobiti priliku boriti se s Brazilcem Fabriciom Werdumom za naslov teškaškog prvaka.

4.2.2016.
14:58
AFP
VOYO logo

Prema pisanju brazilskog Globa borba bi se mogla održati 14. svibnja u sklopu UFC 198 eventa, čiji je domaćin Brazil.

Ova informacija još uvijek nije potvrđena, a ne zna se niti grad u kojem bi se trebao odvijati ovaj događaj. No, Globo navodi kako za event konkuriraju Curitiba, Fortaleza i Braszilia. Prvi od ovih gradova rodno je mjesto boraca poput Andersona Silve, Wanderleija Silve i Mauricija Ruae, a u njemu nikada do sada nije održan niti jedan UFC event.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreće prodaju za Zagreb

Osim Miočića i Werduma na UFC-u 198 trebali bi se boriti i DemianMaia protiv MattaBrowan, LeonardoSantos i EvanDunham te NateMarquardt i ThiagoSantos. Podsjetimo i na to da je Werdum trebao ove subote braniti naslov u borbi s CaineaVelasqueza, no potonji se povukao zbog ozljede. Poslije toga i on je odbio pružiti priliku Stipi Miočiću tvrdeći da je ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, UFC je objavio cijenu karata za zagrebački event. One će se prodavati po cijenama od 95, 190, 270, 345, 420 i 800 kuna. Prodaja kreće u petak 12. veljače od 10 sati dok se događaj održava 10. travnja u Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo