OSVANUO RIJEDAK VIDEO TYSONOVOG MEČA KAD JE IMAO 16.: / Zastrašujuće što je radio u ringu; 'Bio je kao pit bull pušten s lanca, totalna zvijer'

Image
Foto: Screenshot

Mike Tyson je i kao amater izgledao zastrašujuće

23.11.2020.
9:37
Screenshot
VOYO logo

Na Facebook profilu IronManTV Boxing osvanuo je rijedak video jednog od najboljih boksača svih vremena, legendarnog Mikea Irona Tysona, i to kad je imao svega 16. godina, u trajanju od 7:05 minuta. Tyson je te 1983. godine na Empire State Games u New Yorku, nokautirao Winstona Benta u 3. rundi, u amaterskom finalnom olimpijskom meču, u kojem su oba boksača nosila zaštitne kacige.

Također, 1981. godine Iron Mike osvojio je sve regionalne boksačke turnire za mlade amaterske boksače, i to pobijedivši sve svoje suparnike nokautom u 1. rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO] TYSON POKAZAO KAKO IZGLEDA DESETAK DANA PRIJE VELIKOG POVRATKA: /

Ovaj prizor ledi krv u žilama

Image
[FOTO] TYSON POKAZAO KAKO IZGLEDA DESETAK DANA PRIJE VELIKOG POVRATKA: /

Ovaj prizor ledi krv u žilama

Tyson je do pobjede protiv diva Benta stigao zastrašujućim desnim direktom kojim je poslao na pod suparnika, izbivši mu i zaštitnu gumu iz usta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid Daily Star prije nešto više od godinu dana pisao je kako je Tyson zapanjio boksački svijet snagom svog udarca u tim godinama. Inače, u videu The Ringa istog boksačkog meča stoji kako je Tyson, sa svega 14 godina, bio prava zvijer. Imao je 91 kg i udarac kakav do tad nitko u tim selekcijama, kategorijama, godištima, nije vidio...

'Njegova brzina, snaga i kretanje su zastrašujući'

"Iron Mike bio je mladi pit bull tek pušten s lanca", "Bože moj... Njegova brzina, snaga i kretanje su zastrašujući! Jednostavno, on je najveći i najbolji boksač ikad", "Onaj trenutak kad shvatiš da 16-godišnji Tyson može prebiti 24-godišnjeg boksača bez problema. Taj tip je bio zvijer", samo su neki od komentara fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako je tri godine poslije, 1986., Tyson postao WBC prvak svijeta nokautiravši Trevora Berbicka, i time se upisao u boksačku povijest postavši najmlađi boksač koji se ikad okitio svjetskim pojasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo