OMILJENA OSCAROVKA POPILA JE PRAVE 'BATINE' OD UFC PRVAKINJE: / 'Slomila mi je nekoliko kostiju. Ona je zvijer'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Uputile je neke opake udarce nogom i ja sam ih morala primiti. Slomila sam tim putem nekoliko kostiju'

23.4.2020.
6:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Poznata glumica i dobitnica Oscara za glavnu žensku ulogu, Halle Berry (53), poznata je kao obožavatelj slobodne borbe. Česti je gost na UFC-ovim eventima, a i sama rekreativno trenira borilačke sportove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UFC SE PRISJETIO NAJŠOKANTNIJEG NOKAUTA I DANA KADA JE HRVATSKA PROPLAKALA: /

I danas nam je mučno od ovog prizora

Image
UFC SE PRISJETIO NAJŠOKANTNIJEG NOKAUTA I DANA KADA JE HRVATSKA PROPLAKALA: /

I danas nam je mučno od ovog prizora

Privatno se druži s borcima i borkinjama

Osim toga, dobitnica Oscara 2002. godine privatno se druži s Brianom Ortegom, UFC zvijezdom ženskog dijela elitne organizacije slobodne borbe Cris Cyborg, kao i nekim drugim borcima. Kao dio njene ljubavi prema MMA-u tu je i film "Bruised" za koji je nedavno snimila borilačke scene. Tamo joj je jedna od partnerica bila prvakinja u muha kategoriji Valentina Ševčenko, koja ju je "prebila", javlja jedan od najčitanijih dnevnih listova u Americi USA Today na svom web izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berry u spomenutom filmu, čija je produkcija trenutno zaustavljena zbog globalne pandemije, glumi zaboravljenu bivšu MMA borkinju, koja će se reaktivirati s ciljem da postane bolja majka svom šestogodišnjem sinu. Film se očekuje 2021. godine.

"To je film o osramoćenoj borkinji slobodne borbe pred kraj njezine karijere, i to je svojevrsno putovanje kroz koje je prošala da bi vratila svog sina kojeg je ostavila kad je bila vrlo mlada, a onda je dobio osjećaj za sebe i karijeru u potpunosti, "rekla je Berry u utorak navečer gostujući u" The Tonight Showu "s Jimmyjem Fallonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Shvatila sam dubinu boli ove žene. Shvatila sam protiv čega se bori'

"To je film koji mi je došao prije tri godine i jedna je od onih priča koja me samo privukla ovom sportu. Shvatila sam dubinu boli ove žene. Shvatila sam protiv čega se bori".

Nije bila namjera Berry glumiti u filmu i režirati ga, ali ona je preuzela ulogu nakon što se nitko drugi nije povezao s pričom na isti način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morala sam preraditi scenarij i postaviti ga u realnost u kojoj žena mojih godina može shvatiti o čemu se tu radi", kazala je Berry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvobitno je bila napisana za bijelu, irsku katoličku djevojku u njezinim ranim 20-ima i zato sam je morala ponovno zamisliti za nekoga poput mene. Bilo je zabavno."

'Ozlijedila sam se na tom snimanju, no nije mi to smetalo'

Možda nije uvijek bilo smijeha? Snimanje scena sa Ševčenkom. UFC prvak igra glavnu suparnicu Berryjevu liku. Pokušali su što bolje dočarati sam film i situacije u njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozlijedila sam se na tom snimanju, no nije mi to smetalo jer se često ozljedim na snimanjima, to je tako kad ideš žestoko u sve. Kad sam odrađuješ vlastite opasne scene, normalno je da će se dogoditi i ozljede. U ovom filmu sam se borila s pravom UFC prvakinjom, Valentinom Ševčenkom i znate što se dogodilo? Uputile je neke opake udarce nogom i ja sam ih morala primiti. Slomila sam tim putem nekoliko kostiju. Ona je zvijer i teško sam mogla poželjeti bolju učiteljice, partnericu u sceni i partnericu u borbi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo