u ringu s najboljim / Kličko se sprema za meč karijere, a za sparing partnera odabrao je - Filipa Hrgovića

Nadolazeći okršaj s Anthonyjem Joshuom na Wembleyu Vladimir Kličko okarakterizirao je kao meč karijere. A za pomoć je nazvao u Hrvatsku - svog sparing partnera Filipa Hrgovića

16.4.2017.
19:21
VOYO logo

Daleko od očiju javnosti i bez pristunosti medija Vladimir Kličko u miru austrijskog kampa priprema se za meč karijere. Tu je i Filip Hrgović, sparing partner koji Kličku simulira Anthonya Joshuu, nezaustavljivog Britanca kojeg će ipak čekati težak posao uvjeren je Hrgović. 

"Ima 108 kila, nikad nije imao manje kila, znači da puno trenira, baca više udaraca u sparingu nego prije, što mi se sviđa i stvarno je, kao što kažu medijima, opsjednut pobjedom protiv Anthonya Joshue i kaže da mu je to najbitniji meč u karijeri", kaže Hrgović o Kličku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zato je ritam spartanski. Treninzi su dva puta dnevno, a sve počinje već u 7 ujutro, ono što će pokazati pred krcatim Wembleyom uvježbava se navečer u terminu meča.

"Kličko obično ujutro radi s trenerom na ruke, par rundi, neki trening buđenja. Glavna koncentracija je na sparinzima i na večernjem treningu blic sve je podređeno da se Kličko što bolje pripremi za meč."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Filip Hrgović

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Hrgović je svoju priliku dobio odmah na početku kampa. Prvi dan Kličko je odabrao baš njega, a evo Filip je opravdao poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ringu sam bio do sad samo jednom i to u ponedjeljak, prvi dan kad smo došli, tri runde i bez lažne skromnosti, odradio sam odlične tri runde, parirao sam mu, bio sam ravnopravan ako ne i bolji", tvrdi Hrgović. 

Je li Kličko spreman za meč karijere, možda mu baš jaki ritam Hrgovića pomogne da se vrati na tron boksačkog svijeta, odgovori će biti poznati 29. travnja, a sve ćete pratiti u izravnom prijenosu na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo