HABAZIN NAPRAVILA CIRKUS NA VAGANJU: / Hrvatica se narugala Amerikanki i izbacila je iz takta: 'Pokaži malo poštovanja, nasilnice'

Image
Foto: Screenshot

Meč ćete moći pratiti uživo na RTL-u u subotu u izravnom prijenosu od 3:25 ujutro

10.1.2020.
8:38
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska boksačica Ivana Habazin i Amerikanka Claressa Shields u četvrtak su odradile vaganje. Niti ono nije pošlo bez tenzija. Ovaj put hrvatska boksačica pojavila se sa sladoledom u ruci te se malo narugala Amerikanki svjesna da se muči sa skidanjem kilograma.

"To je bila moja ideja. Vidim da je jako žedna, a nisam je vidjela niti na doručku niti na večeri", rekla je Hrvatica te je malo ražestila jer joj je suparnica upala u riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad si ti pričala, ja sam šutjela. Pokaži malo poštovanja, nasilnice", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitana je i kako to da se ne prepušta emocijama nakon nesretnih događaja od prije nekoliko mjeseci kada je napadnut njezin trener za vrijeme vaganja. Zbog toga je otkazan njihov meč.

"Svi ljudi koji me poznaju govore mi da nemam srce. Nemam srce tako da nemam niti emocija, ali imat ću ih nakon što pobijedim", odgovorila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako ću nokautirati Claressu? Vidjet ćete. Ona može govoriti da će me nokautirati, ali nema tu snagu, a ja imam i nokautirat ću je", završila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo