ZDRAVKO MAMIĆ U SVOM STILU / 'Ja nisam kukavica, šonjo, poltron!'

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić održao je nadasve neobičan monolog u svom klasičnom stilu kako bi stao na kraj brojnim špekuklacijama koje se vežu uz njegove ime.

24.4.2012.
13:10
VOYO logo

Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić sazvao je tek drugu konferenciju za novinare u ovoj godini kako bi stao na kraj brojnim špekuklacijama koje se vežu uz njegove ime.

"Nedavno sam bio u posjetu glavnom tajniku Srebriću, kao član IO-a i kao osoba koja ima utjecaja u nogometu, pitao sam Slavena Bilića želi li ostati izbornikom reprezentacije. On mi je nedvosmisleno u prisustvu Srebrića rekao da nema nikakve šanse da ostane nakon Europskog prvenstva na kormilu reprezentacije. Onda su počele špekulacije da je Mamić taj koji je istrčao u javnost s tim. Bilić sigurno ne želi ostati izbornik. Druga stvar koja se provlači da Zdravko Mamić okreće leđa VlatkuMarkoviću. Naravno, to opet nije istina. Istina je da smo se mi davno dogovorili da gospodin Marković bude na čelu Saveza do završetka EURO-a u Poljskoj i Ukrajini, daj Bože što duže, do zadnjeg dana prvenstva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo poduzeti sve da nam se ne desi krizni val nakon EURO-a. Ljudi su podržavali Markovića da ode na svoj način, častan način jer je to zaslužio nakon 14 godina. No, gospodin Marković odbija takav scenarij. Neću da ja budem dežurni krivac za sve, sve što radim časno i pošteno. Rekao sam da se odmah krene u proceduru za izborom novog predsjednika i izbornika, koji bi preuzeli reprezentaciju 15. srpnja."

"Duško Grabovac je rekao da će biti novi predsjednik. Zašto ne? Štimac je rekao da želi biti predsjednik? Zašto ne? Ali moj izbor je poznat - DavorŠuker. Imam puno pogrešaka, ali ne želim biti 'pedro' za sve i svakoga. Imamo situaciju u hrvatskom nogometu, od 32 kluba prve i druge lige, četiri kluba su dobili licenciju. Jesu li Mamić i Dinamo za to krivi?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je na kraju pozvao BadBlueBoyse na novi početak. Pozvao ih je da pomognu Dinamu u novom pohodu na Ligu prvaka, ali i nastavak svoje borbe (usmjerene protiv njega?!) za svoje ciljeve.

"Ovim putem apeliram da prestanu s uvredama na račun moje obitelji, mojih malodobnih kćeri... To nije ljudski, uvrede s tribine nisu samo na račun mene i moje obitelji, već su uvrede za svakog Hrvata", zamolio je Maminjo za pristojnost te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nisam kukavica, šonjo, niti poltron, ali ja ih molim sa svoje 53 godine da ostave moju obitelj na miru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo