IZBACIO JE REAL MADRID, ZABIO HRVATSKOJ NA SVJETSKOM PRVENSTVU, A SADA ZNA GDJE NASTAVLJA KARIJERU: / Opasni veznjak i dalje u Španjolskoj

Image

Zanimljiv razvoj karijere

31.5.2019.
10:06
VOYO logo

Ruski nogometaš i član španjolske Valencije na posudbi iz Villarreala Denis Čerišev mogao bi i službeno postati stalni član kluba s Mestalle. Kako javlja AS, 28-godišnji Rus impresionirao je na posudbi i Valencija namjerava iskoristiti klauzulu o otkupu u njegovom ugovoru i dovesti ga za sedam milijuna eura.

Nije se probio

Čerišev je karijeru u Španjolskoj počeo u omladinskom pogonu Real Madrida u koji je stigao sa samo 11 godina. Nikad nije imao značajnu ulogu u Kraljevskom klubu, koji ga je slao po posudbama, dok 2016. godine nije definitivno potpisao za Villarreal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru u Realu možda je najviše obilježila jedna pogreška zbog koje je madridski klub ispao iz Kupa, a Rus je bio u glavnoj ulozi.

Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

(5489871be) Real Madrid's Russian midfielder Denis Cheryshev Real Madrid v Malmo, UEFA Champions League Group A football match, Santiago Bernabeu stadium, Madrid, Spain - 08 Dec 2015, Image: 268612238, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Naime, u utakmici Reala i Cadiza u šesnaestini finala 2015. godine Čerišev je ušao u igru iako je još od prošle sezone imao suspenziju. Savez je zbog toga izbacio Real iz natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Čerišev je član ruske reprezentacije za koju je nastupio 22 puta, a u četvtfinalu prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva postigao je prvi pogodak na utakmici protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo