Sigurnost kao imperativ / Iskoristite priliku i prijavite se za besplatne treninge za motocikliste

Image

Udruga sigurnost u prometu održala je praktičnu preventivno-edukativnu radionicu za motocikliste na poligonu ORYX Grupe u Mičevcu.

29.5.2013.
7:12
VOYO logo

Jaka kiša koja nije prestajala i ceste prepune vode nisu mogli omesti prijavljene motocikliste da sjednu na motocikl i dođu na besplatnu radionicu. Okupilo se 12 kandidata koji su došli svojim motociklima, a radionica se sastojala od tri modula.

Teoretski u trajanju od jednog sata, praktični trening sigurne vožnje u trajanje od tri sata
dok posjet klinici za traumatologiju u Zagrebu, Draškovićeva 25 nije sljedio, jer se na sreću trenutno nijedan motociklist ili mopedist ne nalazi tamo na liječenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radionicu je otvorio tajnik Udruge Georg-Davor Lisicin, dipl. ing., a teoretski dio kratkim izlaganjem podataka i savjeta održali su Milan Pajnić, dipl.ing.prometa, prof. dr. sc. Željko Marušić (zamjenik predsjednika Udruge) i doktor SlavenBabić. Svaki sudionik radionice, koja je besplatna, dobio je Priručnik te Uvjerenje o pohađanju preventivno sigurnosne radionice za motocikle.

Udruga za sigurnost organizira iduću besplatnu edukativnu radionicu za motocikliste 15. lipnja 2013. Grupe su ograničene na 20 motociklista, a sve dodatne informacije o prijavama i održavanju preventivno sigurnosnih radionica mogu se dobiti na internetskom portalu Udruge Sigurnost u prometu www.sup.hr .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo