Dizajn i ekologija / Gradski automobilčić up! osvojio dvije nagrade

Image

Simpatični Volkswagenov gradski automobilčić up! osvojio je nagradu German Design Award 2013 dok je njemačko udruženje Automobilclub Verkehr (ACV) odlikovalo njegovu ekološku izvedenicu eco up!

25.10.2012.
7:20
VOYO logo

Čak dvije nagrade u isto vrijeme, obje od uglednih institucija. Vijeće za dizajn odlikovalo je Volkswagenov up! zlatnom nagradom German Design Award 2013. uz brazloženje žirija kako up! nudi svjež, inovativni dizajn koji će vas zabaviti te kvalitetu koja obogaćuje ovaj segment vozila.

Uspješni Volkswagenov up! pobijedio je u kategoriji "Transportation und Public Space“ a ista će biti uručena u veljači 2013. u sklopu "Ambiente“, najvećeg sajma potrošačke robe u Frankfurtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijeće za dizajn osnovano je 1953. na inicijativu njemačkog Bundestaga kao zaklada, te slovi u svijetu kao vodeći stručni centar za komunikacije na području dizajna. Žiri koji se sastoji od 30 stručnjaka ocijenio je u ovoj godini gotovo 1500 proizvoda, te je nakon toga odlučio o odlikovanjima.

ACVmobil nagrada za zaštitu okoliša za eco up! već je predana u Offenbachu dr. Haraldu Penskyju, voditelju za plinske rezervoare i SCR sustave u Volkswagenovom Odjelu za razvoj voznih postroja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim novim odličjem up! s pogonom na zemni plin unutar  nekoliko tjedana osvojio je već drugu nagradu: krajem kolovoza VCD je objavio svoju aktualnu ekološku listu i okrunio eco up! poželjnim naslovom "ukupnog pobjednika“ te ujedno najekološkijim vozilom za 2012./2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo