POLUPANI LONČIĆI / Gazda uvjeren da Ćiro ostaje: Pa mi se volimo!

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević više nije trener NK Zagreb. Glavni razlog njegovog odlaska je neispunjenje obveza iz ugovora. No, Ćirina najava nije previše zabrinula predsjednika NK Zagreb Dražena Medića.

19.12.2012.
16:42
VOYO logo

Ćiro je ponovno šokirao. Nakon samo 45 dana u Zagrebu, odlučio je otplesati svoje i otići.

"Nisu se naučili respektirati ono što je dogovoreno. Tako da sam noćas imao tešku noć i donio sam odluku, definitivnu odluku da se povučem", rekao je Blažević.

A povukao se zbog nepoštivanja financijskih stavki ugovora. Istog onog oko kojeg je, kad je Ćiro dolazio, pomogao i gradonačelnik Bandić. Ali u Zagrebellu čini se Ćiru nisu shvatili ozbiljno i čekaju njegov povratak. Iz jednostavnog razloga...

"Pa zato što se ja i on volimo. Za mene je trener, ja ne vidim da on neće biti trener NK Zagreba, u biti, to je nemoguće. A tko bi mogao biti trener Zagreba ako ne gospodin Blažević", upitao je predsjednik Zagreba DraženMedić.

Ćiro je zagrebačku karijeru završio nakon samo pet utakmica u kojima je uzeo sedam bodova, među kojima je i 1:0 skalp Dinama. Osvojio je i publiku pa ga zato još više boli što se nije poštivao ugovor.

"Sine moj, nije to nikakva stavka za mene bogatog čovjeka. Stvar je principa, stvar je odnosa. Ako si me prevario jedanput, ne možeš me varati sto puta", ljutito poručuje.

Tako da je sada vrijeme za traženje novih izazova.

"Ja sam jako zabrinut za samog sebe. Jer znam da nisam star, ali onaj koji bi me trebao angažirati kaže 'pa čekaj, on ima 77 godina'", komentira trener svih trenera.

Sa 77 godina tako je ponovno na trenerskoj burzi. Valjda će iduća avantura potrajati nešto duže nego ova Zagrebova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo