Fudbaler "ložio" američku javnost da mu je nepostojeća devojka umrla od leukemije (VIDEO)

Smislio srceparajuću priču kako bi dobio nagradu za igrača godine

18.1.2013.
13:39
VOYO logo

Najveća zvezda američkog koledž fudbala Mentaj Tejo pripredio je tamošnjoj javnosti jednu od najbizarnijih prevara u istoriji sporta.

Tejo, inače poreklom sa Samoe i Mormon po veroispovesti, izmislio je srceparajuću ljubavnu priču da je imao devojku koja je umrla od leukemije da bi povećao šanse za dobijanje Hajsman nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova nagrada se dodeljuje najboljem igraču američkog fudbala u prvenstvu.

Da stvar bude gora, Mentaj je tempirao smrt svoje voljene Lenaj Kukua u isto vreme kada mu je preminula baka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubio sam dve žene koje sam stvarno voleo. Ali imam oko sebe svoju porodicu i svoju fudbalsku porodicu", glasio je jedan od tvitova ovog fudbalera.

Lenaj nije umrla od leukemije, jer nikada nije ni postojala, a bila je internet kreacija njegovog prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je svoju tužnu priču podelio sa američkom javnošću kako bi pomogao svom timu Notr Dejm da dođe do šampionske titule i tako ispunio poslednju volju svoje devojke.

Međutim, njegova ekipa je u velikom finalu poražena od Alabame, a kada je istina otkrivena, Tejo je rekao da je on zapravo žrtva prevare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Veoma mi je neprijatno da govorim o ovome, ali ja sam već duže vreme bio u emotivnoj vezi sa ženom koju sam upoznao na internetu. Održavali smo nešto za šta sam ja mislio da je autentična veza, a komunicirali smo često preko interneta i telefonom - izjavio je Tejo.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo