VEĆ DRUGI PROBLEM / Francuski reprezentativac u prostitucijskom skandalu

Image
Foto: Wikipedia

Ovo je M'Vili drugi skandal u koji je umiješan u kratkom vremenu, jer je u listopadu prošle godine izbačen iz reprezentacije i zabranjen mu je nastup za "trikolore" do ljeta 2014. zbog noćnog izlaska u vrijeme dok je bio na pripremama za nastup za reprezentaciju do 21 godine.

13.2.2013.
13:40
Wikipedia
VOYO logo

Protiv francuskog nogometnog reprezentativca Yanna M'Vile (21) pokrenut je istražni postupak zbog nagovaranja maloljetnice na prostituciju, objavili su francuski mediji u srijedu. M'Villino ime nađeno je u telefonu maloljetnice uhićene zbog prostituiranja.

Ovo je M'Vili drugi skandal u koji je umiješan u kratkom vremenu, jer je u listopadu prošle godine izbačen iz reprezentacije i zabranjen mu je nastup za "trikolore" do ljeta 2014. zbog noćnog izlaska u vrijeme dok je bio na pripremama za nastup za reprezentaciju do 21 godine. Inače, u siječanjskom prijelaznom roku M'Villa je prešao iz Rennesa u ruski Rubin iz Kazana.

Prije četiri godine u skandal s maloljetnom prostitutkom umiješana su bila još dva francuska reprezentativca, krilo Bayerna Franck Ribery i napadač Reala iz Madrida Karim Benzema, koji čekaju suđenje zbog optužbe da su plaćali za seksulanle usluge tada maloljetnoj Zahiji Dehar. U slučaju da budu proglašeni krivima, Riberyju i Benzemi prijeti zatvorska kazna od tri godine i globa od 45.000 eura. Početak suđenja planiran je za lipanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo