PRAVI EMOTIVAC / Evo što je Rakitiću u srcu i na duši nakon finala

Image
Foto: AP Images

Svoje emocije nije skrivao nakon što je Sevilla osvojila naslov. Kleknuo je na travnjak i zaplakao. Ivan Rakitić je navijačima poručio: 'Meni je Sevilla u srcu i moji su osjećaji toliko jaki da me ponekad supruga mora smirivati'.

15.5.2014.
11:24
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Seville dan nakon trijumfa u Europskoj ligi i 4-2 (0-0, 0-0) pobjede protiv Benfice boljim izvođenjem 11-eraca u finalu u Torinu, predvođeni kapetanom, hrvatskim reprezentativnim veznjakom Ivanom Rakitićem, nadaju se kako će ovaj trofej biti početak novog uspješnog razdoblja u klupskoj povijesti.

Sjajni Rakitić i suigrači osvojili europski naslov!

Euforični Rakitić u ludilu slavlja poljubio suigrača u usta

Sevilla je po treći put u svojoj povijesti osvojila ovo natjecanje, prva je dva puta trrijumfirala 2006. i 2007., godine dok se ono još zvalo Kup UEFA, no zbog financijskih problema klub nije mogao na duže vrijeme zadržati svoje najbolje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično bi se moglo dogoditi i ovaj put, jer su najbolji igrači Seville, naš Rakitić, napadači Kevin Gameiro i Carlos Bacca, te vratar Beto, svojim igrama ove sezone postali meta brojnih uglednih klubova, pa se tako spominje mogući prelazak Rakitića u madridski Real.

Image
Foto: AP Images
Image
Foto: AP Images

"Meni je Sevilla u srcu i oni koji me poznaju reći će vam kako su moji osjećaji toliko jaki da me ponekad supruga mora smirivati. Danas je Sevillin dan, a ne Rakitićev. Sada je vrijeme za slavlje, a kasnije ćemo vidjeti što će se dogoditi", rekao je Rakitić, koji je proglašen igračem utakmice u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova je momčad željna rasta, postoji pozitivno ozračje u njoj. Radi se o mladoj momčadi u koju je stiglo 14 do 15 novih igrača u posljednjih godinu dana, neiskusnih, ali jako kvalitetnih s radosti u nogama, glavi, razumu i duši", pjesnički je raspoložen bio 32-godišnji portugalski vratar Beto koji je u raspucavanju s bijele točke obranio udarce Cardoza i Rodriga i postao junak finala.

U Sevilli se u četvrtak poslijepodne priprema veliko slavlje prvo na glavnom gradskom trgu, a potom i na stadionu Sanchez Pizjuan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo