JOŠ JEDNA ATRAKCIJA PARIZA / Darežljivi Beckham kao Eiffelov toranj

Image
Foto: H&M

Pariški gradonačelink je pohvalio Beckhamovu odluku da svoju plaću u PSG-u donira pariškim dječjim humanitarnim udrugama i kazao je da će taj bivši nogometaš Manchester Uniteda i madridskog Reala biti uzor mladima u siromašnim i etnički miješanim pariškim predgrađima.

1.2.2013.
12:54
H&M
VOYO logo

Dolazak bivšeg kapetana engleske nogometne reprezentacije DavidaBeckhama u PSG bit će poticaj turističkoj industriji glavnog francuskog grada, već krcatog turističkim atrakcijama poput Eiffelova tornja ili crkve Notre Dame, izjavio je u petak pariški gradonačelnik Bertrand Delanoe.

"To je jako dobra vijest koja pridonosi još većem ugledu Pariza u svijetu.. Beckham je velika sportska osoba u međunarodnim okvirima. To je sjajno za grad koji je i sada prva turistička destinacija u svijetu i u kojem je 10 posto radnih mjesta u turističkoj industriji", kazao je Delanoe na radiju Europe 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delanoe je pohvalio Beckhamovu odluku da svoju plaću u PSG-u donira pariškim dječjim humanitarnim udrugama i kazao je da će taj bivši nogometaš Manchester Uniteda i madridskog Reala biti uzor mladima u siromašnim i etnički miješanim pariškim predgrađima.

Bivši engleski nogometni reprezentativac David Beckham (37) u četvrtak je službeno postao član francuskog prvoligaša Paris St Germaina. Beckham je na Park Prinčeva stigao kao slobodan igrač bez odštete potpisavši ugovor na pet mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo