razmirice / Dalić progovorio o Kaliniću: 'Reći ću vam samo ovo..'

Image
Foto: PIXSELL

Dalić je otkrio kako se osjećao zbog odluke da Nikolu Kalinića pošalje kući sa Svjetskog prvenstva u Rusiji

19.7.2018.
20:44
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Zlatko Dalić u intervjuu za portal Radija Sarajeva osvrnuo se na dojmove sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. "Znam da su za Hrvatsku navijali iz cijele BiH. Dobivao sam čestitke iz cijelog svijeta, ali meni su posebno drage poruke podrške iz Livna, Mostara, Sarajeva, Tuzle, Banje Luke, Bihaća ... 

Mi ne možemo popraviti ono što je bilo ranije, ali trebamo gledati prema naprijed. Iskreno, i normalno tako trebamo gledati. Ja bih isto navijao za Bosnu i Hercegovinu na SP-u da je bila u toj situaciji kao što je Hrvatska, svim grlom bih bio uz Zmajeve,' kazao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o slučaju Nikole Kalinića. "Žao mi je zbog toga. Reći ću vam samo da sam sa svoje strane sve napravio da ne dođe do toga. Nisam ni sretan, ni ponosan zbog odluke da ga pošaljem kući. Tri puta sam mu dao šansu da se vrati. Zadnji put sam ga čekao cijeli dan", kazao je Dalić.

Nije otklonio povaratk niti arapskom nogometu u kojem je lansirao svoju karijeru. "Toliko poruka sam iz arapskih zemalja dobio proteklih dana da vam ne mogu opisati. Mogu im samo zahvaliti na tome što su mi dali šansu. Uvijek postoji mogućnost da im se vratim", kazao je Dalić i obećao dolazak u Sarajevo tijekom ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i navode o mogućnosti da napusti klupu hrvatske reprezentacije. "S Nogometnim savezom Hrvatske imam ugovor još dvije godine. Sada sam na vrhuncu i moram biti oprezan", kazao je za portal Radija Sarajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo