utrpao 22 koša / Bogdanović zablistao u slavlju Brooklyna nad Orlandom!

Image

Bojan Bogdanović bio je apsolutni junak večeri u nedjeljnom slavlju Brooklyn Netsa nad Orlando Magicom. Hrvatski je reprezentativac zabio čak 22 koša, uz šut iz igre 9-12, te 2-3 s linije za tri poena.

10.11.2014.
8:53
VOYO logo

Iako je Bojan Bogdanović u svakom nastupu dosad pružio solidnu partiju, ono što smo od njega imali priliku vidjeti u nedjeljnom susretu protiv Orlando Magica nikako nismo očekivali.

U svojoj šestoj utakmici NBA karijere, Bogdanović je protiv Orlando Magica na terenu proveo 32 minute, te s 22 postignuta koša bio prvo ime svoje momčadi koja je na kraju slavila 104-96.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan je imao impresivan šut iz igre 9-12 te 2-3 iza linije za tri poena, a uz to je upisao i šest skokova, dvije ukradene lopte te jednu asistenciju.

Na startu drugog poluvremenu zabio je devet poena u nizu, a ukupno je u trećoj četvrtini ubacio 11 poena te tako uvelike odlučio utakmicu, jer su upravo u trećoj četvrtini Netsi slomili Orlando koji se više nije uspio vratiti u utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan nije skrivao svoje oduševljenje nakon pružene partije: "Dobio sam nekoliko kvalitetnih lopti i ovo se pretvorilo u moju najbolju utakmicu u dresu Netsa," kazao je Bogdanović dodavši: "Super sam se osjećao, posebice jer sam imao veliku minutažu. To je bilo ključno jer mi je podiglo samopouzdanje".

'Bogie', kako su ga prozvali u klubu, je postao najefikasniji 'rookie' ove sezone u NBA ligi u jednoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo mi znači podrška trenera i suigrača. Maksimalno se trudim i pokušavam pružiti svoj maksimum," dodao je.

S Bogdanovićem je vrlo zadovoljan bio i trener Lionel Eugene Hollins koji je izjavio da ga sjajna Bojanova partija nije iznenadila

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bojan je bio zvijezda u Europi, posljednje tri godine o njemu su svi pričali tako da on nije neka tajna. Odlično igra, a za novaka u ligi nije loš ni u obrani'', rekao je Hollins. 

Osim Bogdanovića i Williamsa solidnu predstavu u dresu Netsa pružio je i Joe Johnson ubacivši 13 koševa, dok je Kevin Garnett upisao osam koševa, osam skokova i sedam asistencija. Kod gostiju najefikasniji su bili Nikola Vučević sa 27 koševa i 12 skokova, te Evan Fournier sa 19 koševa i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesti imaju skor 4-2 i nalaze se na petom mjestu Istoka, dok je Orlando s dvije pobjede u sedam susreta na 13. poziciji na Istoku.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo