DEBI IZ SNOVA / Blaž Bošković za RTL: 'Da sam zamišljao svoj debi, ovako bih ga zamislio'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

I protiv Dinama i protiv Osijeka Lokomotiva je pokazala da s njima neće biti lako, a mladi veznjak treneru Čabraji da će na njega i u obrani i u napadu moći računati

25.7.2022.
19:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Blaž Bošković je Lokomotivin junak nakon što je na svom debiju za momčad s Kajzerice nakon ulaska s klupe u 70. minuti umjesto Bubanje postogao dva pogotka i donio svojoj momčadi tri boda protiv Osijeka. Svojom dobrom predstavom izborio je mjesto u SofaScore momčadi kola.

Image
Lokosi dominiraju u izabranoj momčadi /

Neočekivani junak najbolji je igrač kola, a Sušak usprkos 'petardi' došao do rekorda sezone

Image
Lokosi dominiraju u izabranoj momčadi /

Neočekivani junak najbolji je igrač kola, a Sušak usprkos 'petardi' došao do rekorda sezone

“Sigurno da sam zamišljao kako bi mogao u najboljem slučaju izgledati moj debi ovako bi ga zamislio. Iskreno, najvažnije mi je da je ekipa pobijedila i da smo sretni, da smo sinoć to proslavili kratko koliko smo imali vremena. Na kraju krajeva drago mi je da sam pomogao ekipi na bilo koji način, u ovom slučaju to je sa dva gola", rekao je iznimno sretan Bošković, nakon što je postigao svoje prve prvoligaške golove u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni je put započeo u Zrinjskom iz Mostara iz kojeg je i stigao u Lokomotivu. Dvije je seniorske sezone proveo u drugom rangu bosanskohercegovačkog nogometa, na posudbama u Posušju i GOŠK-u iz Gabele, a prošle je godine debitirao i za mladu reprezentaciju BiH.

“To je nešto što ti da motiv da radiš još jače, da vjeruješ u sebe i nakon takvih utakmica dobiješ samopouzdanje koje ti mnogo znači za daljnju karijeru. Sigurno da je hrvatska liga zadnjih godina stvarno jedna od vodećih liga u Europi pogotovo što se tiče mladih igrača i njihovog napretka i bio sam siguran da ću tu dobiti priliku i zato sam i došao”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prvu priliku koju je dobio iskoristio je na najbolji mogući način. Pritisak mu, kaže, nakon debija iz snova neće stvarati probleme, ali zato Lokomotiva velikoj četvorci i dalje hoće.

“Lokomotiva uvijek jaka i nezgodna svakom protivniku tako da nadam se da ćemo se boriti i da ćemo biti u gornjem dijelu tablice. - Pa možda uzeti bodove još nekome od velike četvorke? - Naravno, to nam je uvijek u planu i tome težimo”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I protiv Dinama i protiv Osijeka Lokomotiva je pokazala da s njima neće biti lako, a mladi veznjak treneru Čabraji da će na njega i u obrani i u napadu moći računati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo