Lokosi dominiraju u izabranoj momčadi / Neočekivani junak najbolji je igrač kola, a Sušak usprkos 'petardi' došao do rekorda sezone

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
25.7.2022.
15:31
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Drugo kolo HNL-a je iza nas. Imali smo prilike gledati četiri utakmice ovog kola budući da je na iniciativu Rijeke zbog europskih obveza protiv Djurgardensa odgođen Jadranski derbi protiv Hajduka na Poljudu.

Kolo je otvorila utakmica na Aldo Drosini gdje su Varaždinci preokretom došli do prve pobijede u sezoni, dok je Istra jedina momčad koja još nema ni jedan bod. Gorica i Šibenik odigrali su utakmicu u kojoj su mreže mirovale, Goričani su stigli u vodstvo u 87. minuti kada je Anthony Kalik na asistenciju novog pojačanja Mousse Waguea pospremio loptu u mrežu, no pri primanju lopte Kalik se nalazio u nedozvoljenoj poziciji te je nakon VAR provjere označeno zaleđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BACILI SU UDICU /

Hit veznjak iz Poljske na meti Hajduka: Splićani već poslali ponudu?

Image
BACILI SU UDICU /

Hit veznjak iz Poljske na meti Hajduka: Splićani već poslali ponudu?

Dinamo je dosta loše ušao u utakmicu protiv Slavena, Mišić je napravio nepotreban kazneni udarac kojeg je Livaković obranio Marini, no lopta se odbila do veznajaka Belupa koji je doveo domaćine u vodstvo. Sve što se događalo nakon toga išlo je u korist Dinama koji je uz pogotke Baturine, Oršića, Drmića, Mišića i Špikića stigao do pobjede rezultatom 1-5. Kolo su zatvorili Lokomotiva i Osijek. Momčad Nenada Bjelice nije bila na razini, Kleinheisler je doveo bijelo-plave do prednosti u 16. minuti, da bi pred sam kraj susreta Bošković dvama pogocima donio Lokomotivi vrijedna tri boda.

Po SofaScore momčadi kola najbolji igrač je Lokomotivin debitant Blaž Bošković koji je zamjenio Bubanju u 70. minuti susreta i zabio dva gola kojima je šokirao Osiječane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f9b8840c-0c17-11ed-8a5e-6abb0305f190/original

Od ostalih pojedinaca tu se još ističe Mislav Oršić, koji je u preokretu protiv Slaven Belupa upisao pogodak te asistirao Josipu Mišiću, Lokomotivin Enis Cokaj koji je upisao asistenciju, imao 87 posto točnih dodavanja i 9/10 dugih lopti. Iako je primio čak pet pogodaka istakao se golman Slaven Belupa Ivan Sušak koji je skupio čak 11 obrana protiv Dinama, da ga nije bilo na vratima Farmaceuta tko zna koliko bi ova utakmica završila.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/bb7b9854-0c18-11ed-aa66-02ab307a4c34/original
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo